YERLİ ROBİN HOOD’A 20 YIL HAPİS İSTENDİ

Sevgilisi için silahla ev basıp polisim dedi, polisi görünce jandarma istihbaratçı oldu

Trabzon’da sevgilisinin arkadaşı için silahla ev basıp, ateş eden ve kendisini polis olarak tanıttıktan sonra iki kişiyi zorla bir araca bindirmek isteyen S.Ç., ihbar üzerine olay yerine ulaşan polisleri karşısında görünce kendisinin jandarma istihbarat görevlisi olarak tanıttı. Gözaltına alınan 4 kişi arasında bulunan S.Ç. adlı kişi hakkında 6.5 yıldan 20 yıla kadar hapis istendi.

KIZ ARKADAŞINI EVE ÇAĞIRDI

Trabzon’un Konaklar Mahallesinde 5 Temmuz 2020 tarihinde E.A. ve R.M. adlı iki arkadaş Özbek uyruklu O.K. adlı genç kızla eğlenmeye karar verdi. Gençlerin istekleri bitmemesi üzerine O.K.,  kız arkadaşı A.T.’ye konum atarak bulunduğu adrese çağırdı. A.T. sevgilisi S.Ç.’yi yanına alarak O.K.’nun bulunduğu adrese gitti. Eve girerken genç kızın çığlıklarını duyan S.Ç., silahı çekerek bir el ateş etti. Bu sırada eğlenen gençlerden biri genç kızı bacağından bıçakladı. O.K. kanlar içerisinde yere yığılırken, A.T. ise eline geçirdiği bira şişelerini E.A. ve R.M.’nin kafasında kırdı. Kafalarında şişe kırılan iki kişiyi evden dışarı çıkaran ve kendisini polis olarak tanıtan S.Ç., iki kişiden bir araca binmesini istedi. İki kişi kaçmak istedi. Bu sırada olay yerine polis ulaştı. Polisleri karşısında gören S.Ç., kendisini jandarma istihbarat görevlisi olarak tanıttı.

4 ŞÜPHELİDEN İKİSİ TUTUKLANDI

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Taksim Şehit Akın Çelebi Polis Merkezi ekipleri tarafından 2’si kız 5 kişi gözaltına alındı. Polis olay yerinde uyuşturucu ve uyarıcı hap ve bir adet tabanca buldu. Polis merkezinde ifade veren ve mağdur olarak dosyada adı geçen Özbek uyruklu O.K., kendi rızasıyla erkeklerin evine gittiğini belirterek, isteklerinin bitmemesi üzerine arkadaşından bulunduğu adrese gelmesini istediğini söyledi. A.T. adlı genç kız ise, sevgilisiyle kendisine gönderilen konumdaki adrese gittiklerini belirterek, E.A. adlı kişinin arkadaşı O.K.’yı bıçakladığını ve iki kişinin sevgilisinin üzerine bıçakla yürümesi sonucu S.Ç.’nin yere doğru ateş ettiğini belirtti. E.A. ve R.M. adlı iki şüpheli cinsel saldırı ve yaralama suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

HER BİRİ İÇİN HAPİS TALEP EDİLDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, A.T. adlı kadın ile E.A., R.M. ve S.Ç. adlı kişiler hakkında hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Savcı, A.T. adlı kızın hakkında iki kez basit yaralamadan, E.A. ve R.M.’nin silahla basit yaralamaya teşebbüs, birden fazla kişi ile cinsel saldırı ve S.Ç. hakkında ise zincirleme şekilde silahla tehdit, basit yaralama ve zincirleme şekilde silahla kişiyi hürriyetinden yoksul kılma suçuna teşebbüs iddiasıyla her biri hakkında ayrı ayrı hapis istedi.

Anahtar Kelimeler:
JandarmaSilahSavcıKonaklar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.