YILANLA ÇUVALA GİRMEK

ABD Temsilciler Meclisi yapmış olduğu oylama ile “Sözde Ermeni soykırımı iddialarını tanıyan karar tasarısını ve Türkiye’ye yaptırım uygulanmasını kabul etti.” Yıllardır üzerimizde tuttukları giyotin veya kanlı hançerleri ile bekleyen emperyalistler bu kabul ile bizi köşeye sıkıştırma peşindeler. Tarihi adaletle, şanla, şerefle dolu “hira dağının” aslanlarına bu büyük iftiranın en yakın nedenlerinden birisi Suriye’de ve Irak’ta oluşturmaya çalıştıkları Büyük İsrail Projesinin, Pençe-1,2,3, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve ‘Barış Pınarı” harekatlarıyla akamete uğratılmasıdır. Yıllardır hayalini kurdukları projeye bu milletin içinden çıkan yerli ve milli bir liderin duruşu engel olmuştur.
Ardından Emperyal güçler adına vekalet savaşı veren kapı kullarının sahipleriyle masaya oturulmuş, savaşmadan tezlerimiz kabul ettirilmiştir. Batıda karizma çizilmesi olarak algılanan olaya karşı ABD içerisindeki lobilerin de etkisi ile rovanş alma çalışmasına dönüştü. Yıllardır gerçekleştiremedikleri bir hayali başka bir hayalle hayata geçirme çabası içerisine girerek sözde Ermeni Soykırım Yasa Tasarısını kabul ederek, Türkiye’nin topraklarını bölüşme hayallerini diri tutma çabasındalar. Batı dediğimiz şer yuvasının amaçlarını anlamamız için daha ne yapmaları gerekiyor. İçteki işbirlikçilerin uyanması için ABD’nin Türkiye’yi bombalamasını beklemenize gerek yok. Yunanistan’da, Irak’ta, Polonya’da yapılan yığınaklara bakmamız yeterde artar bile.

Yine Suriye’de her şeye rağmen durma azmine, Gürcistan, Ukrayna ve Bulgaristan’da yaptıkları biyolojik çalışmalarına bakmanız uyanmamız için yeterli değil mi?. Amacım korku salmak, komplo teorisi üretmek değil bir gerçeği vurgulamak. Cemil Meriç’in şu sözünü unutmayalım; “Bu memlekette sağcı, solcu, ilerici, gerici yoktur. Namuslu ve namussuzlar vardır.” Tayyip Erdoğan karşıtlığı veya düşmanlığı üzerinden ülkemize kurulan tuzaklara karşı tüm vatanseverleri namussuzlara karşı duruş göstermeye davet ediyorum.
Kendi kanlı tarihlerine bakmayan, güçten gelen haydutlukla bizleri suçlayan bu kan emici zihniyet, Kızılderelileri katletmedi mi? Hiroşimaya atom bombası atarak binlerce insanı, çocuk, yaşlı, kadın demeden öldürmedi mi? Vietnam’da, Kore’de, Kamboçya’da, Afganistan’da, Suriye’de, Irak’ta milyonlarca insanı katl etmedi mi? Bu gerçeklere rağmen bizlerin sessiz kalması beklenebilir mi? Büyük Ermenistan hayali ilk olarak tanınma ile başladı. Sırada Tazminat ve Toprak istekleri gelecek. 
Yıllardır lobi işine karşı farklı bir politika, farklı bir tez geliştiremedik. Oyunlarına karşı kabul etmiyoruz, yok hükmündedir sözünden başka bir adım atamadık. Artık büyüyen, gelişen ve kendi ayakları üstünde durma azminde olan devletimiz bunların dışında bir adım atmalı. Gerekirse mecliste komisyonlar kurularak ABD, Fransa, İngiltere, Almanya gibi ülkelerin soykırımları belgeleriyle raporlaştırılıp tanınmalı. Uluslararası medya organları aracılığı ile veya sosyal medya ile bu raporlar İngilizce, Almanca ve Fransızca çevirileri ile yayınlanmalı. Kral çıplak demenin zamanı geldi de geçiyor bile.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105