Yok yere abi katili olmuş

 KISKANÇLIK KRİZİNE GİRMİŞ

Trabzonun Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi’nde 16 Nisan 2018 tarihinde ağabeyi Kenan C.’yi (40) 9 bıçak darbesiyle öldüren Adnan C.’nin (30) yok yere cinayet işlediği ortaya çıktı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde A.C. ile 5 ay önce dünya evine giren Adnan C.’nin kıskançlık sonucu ağabeyi Kenan C.’yi öldürdüğünü itiraf etti. 

POLİS MERKEZİNE TESLİM OLDU

Cinayetin ardından Trabzon’a gelen ve çarşı polis merkezine teslim olan Adnan C. işlediği cinayeti anlattı. Adnan C., “Eşimin telefonu karıştırırken ağabeyimin görüntülü aradığını gördüm. Kafama taktım. Eşime sordum. Görmediğini söyledi. Daha sonra eşimi Almanya’ya gönderdim. Eşim sosyal medya da beyaz kod ismi kullanıyordu. Ağabeyimde arabada hep beyaz adlı şarkılar dinliyordu. Ağabeyime, ‘Ya sen beni öldüreceksin ya ben seni’ şeklinde bir mesaj attım. Daha sonra buluşunca, kendisine eşimi görüntülü arayıp aramadığını sordum. ‘Hayır’ cevabı verdi. Beni itti. Bende bıçağı çıkardım ve rastgele salladım. Ağabeyimi anlık sinirle bıçakladım” dedi.

ASKERDE ÇÜREĞE AYRILMIŞ

Vatani göreni yaparken psikolojisinin bozuk olduğu ve çürüğe ayrıldığı ortaya çıkan Adnan C. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyle mahkemeye gönderdi.

Savcı, Adnan C. hakkında iki çocuk babası inşaat işçisi ağabeyini öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.           

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.