Ebru Gündeş ile Yaşar İpek aşk mı yaşıyor? 

Reza Zarrab'tan ayrılan şarkıcı Ebru Gündeş meslektaşı Yaşar İpek ile birlikte aşk yaşadığı iddia edildi.

Ebru Gündeş ve Yaşar İpek iddialarına Seren Serengil'den olay yorum...Ebru Gündeş ve Yaşar İpek'in aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Gündeş'in sessiz kaldığı iddialara Yaşar İpek'ten yalanlama geldi. Seren Serengil'den aşk dedikodularıyla ilgili dikkat çeken yorumda bulundu. Olaylı ayrıldığı eski eşi hakkında 'reklam' imasında bulunan ünlü sunucunun Ebru Gündeş yorumu ise olay yarattı.

Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarının gölgesinde boşanan Ebru Gündeş'in Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Magazin kulislerinde konuşulan aşk dedikoduları hakkında Ebru Gündeş sessiz kalırken, Yaşar İpek bir açıklama yaparak iddiayı yalanlamıştı. İkilinin hakkındaki aşk iddiasına Seren Serengil'den de yorum gecikmedi.

YAŞAR, AŞK İDDİASINI YALANLADI

Hakkındaki aşk iddiasının ardından gazeteci Bilal Özcan'a açıklama yapan İpek, "Ebru Gündeş'i hayatım boyunca 3-4 kere gördüm o da sahnede" dedi.

Söylemezsem Olmaz programında bu aşk iddiasından bahsedilirken Serengil eski kocasının adını anmadan olay bir yorumda bulundu.

"FAKİR BİRİSİNE BAKMAZ"

Seren Serengil konuya dair "Ebru Gündeş'in böyle fakir birisinin, parasız pulsuz birisiyle haberi çıkınca hiç inanmıyorum. Ebru bakmaz eskiden bakıyordu" dedi.

Seren Serengil diğer yorumunda ise "Bazen de bazı aşk haberleri insanları gündeme getirmek için yayılıyor sonradan da yalanlanıyor" dedi.Seren Serengil ve Yaşar İpek evliliği olaylı bitmişti. Serengil İpek'in kendisini darp ettiğini söyleyip videolar yayınlamıştı. Sisi ise geçtiğimiz günlerde Serengil'in eski kocasına hâlâ aşık olduğunu iddia etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.