Gökhan ile çok çok iyi giden bir ilişkimiz var

Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşayan Sevcan Orhan, muhabirlerin, "Yeni yılda gelinlik giyecek misiniz? Ufukta evlilik var mı?" sorusuna yanıt verdi. Sanatçı, "Çok çok iyi giden bir ilişkimiz var. Birbirimizi anlıyor, tamamlıyoruz. İnanın çok mutluyum ancak her şey biraz da nasip, kısmet... Kaderde varsa o da olur inşallah" dedi.

 Sanatçı Sevcan Orhan, annesi Selma Orhan ile birlikte önceki akşam Arnavutköy'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Orhan, aile dostlarının da katıldığı sürpriz bir doğum günü organizasyonuyla 65. yaşını kutladı. Yakın zamanda oğlu Cihan Orhan'ın dünyaevine gireceğini dile getiren anne Selma Orhan, "Her şey kısmet' diyoruz ama tabii artık ben de torun sevmek istiyorum." diyerek, bakışları ile şarkıcıyı işaret etti.

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

"YILBAŞINDA PARİS'TE SAHNE ALACAĞIZ"

Annesinin beklenmedik sözleri karşısında kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan Sevcan Orhan, "Yılbaşında Paris'te sahne alacağız. Kestane balının diyarı Paris'ten herkese sevgiler..." şeklinde espri yaparak, konuyu geçiştirmeye çalıştı.

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

"UMARIM SAĞLIK DOLU BİR YIL OLUR"

Gazetecilerle sohbet eden Orhan, 2022 yılından beklentilerini, "En önemli beklentim huzur ve ekonomik durumumuzun düzelmesi. İnsanların bu ülkede daha rahat ve mutlu yaşamaya hakkı var. Umarım sağlık dolu ve bol kazançlı bir yıl olur." ifadeleriyle sıraladı.

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

"KADERDE VARSA O DA OLUR"

Sevcan Orhan, muhabirlerin, "Yeni yılda gelinlik giyecek misiniz? Ufukta evlilik var mı?" sorusuna ise, "Gökhan'la (Dağıstanlı) çok çok iyi giden bir ilişkimiz var. Birbirimizi anlıyor, tamamlıyoruz. İnanın çok mutluyum ancak her şey biraz da nasip, kısmet... Kaderde varsa o da olur inşallah." şeklinde cevap verdi.

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

Ünlü sanatçı, daha önce, "Konser ücretlerinizi kripto para birimleriyle de kabul eder misiniz?" sorusuna yanıt vermişti.

Orhan, "Tercihim Bitcoin ama Ethereum’a da hayır demem. Helal olsun, alnımızın teri akmış olsun, varsın kripto olsun..." açıklamasını yapmıştı

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

"KRİPTO PARA" YORUMU

Son olarak basına yansıyan kripto para haberleriyle ilgili konuşan Sevcan Orhan, "Açıkçası bu basın danışmanımın fikriydi. 'Tüm dünya tarafından kabul gören bir sistemi biz neden reddedelim ki?' dedi ve bu da benim aklıma yattı. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. Çağa ayak uydurmazsak yaratılışımıza ters düşmüş oluruz. O günden beri anlamaya çalışıyorum ben de bazı şeyleri. Ethereum'a ayrı bir sempatim var. Anladığımdan değil, ismi bana sempatik geliyor. Henüz bir cüzdanım yok. Biraz anlayıp, alışınca, 'Neden olmasın?' diyorum şimdilik." dedi.

Orhan, bu sözleriyle teknolojik çağa adapte olmanın gerektiğini de dile getirdi.

AŞKINI İLAN ETTİ

Öte yandan Orhan ve Gökhan Dağıstanlı, ilişkilerini sosyal medyadan ilan etmişti. Dağıstanlı, ilk fotoğraflarını, "Belki de biraz geç rastladım sana..." notuyla paylaşmıştı. Sevcan Orhan ise sevgilisine, "Seni çok seviyorum." mesajıyla yanıt vermişti.Orhan, 2006 yılında bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz ile evlenmişti. Sevcan Orhan'ın bu evliliği kısa sürmüştü. Ünlü sanatçı, eski futbolcu Hasan Şaş ile yaşadığı aşkla da uzun süre gündemde kalmıştı.

"ACILARIMI RAFA KALDIRDIM"

Geçtiğimiz yıl sanat hayatının 20'inci yılını kutlayan şarkıcı duygularını şu şekilde dile getirmişti:

20 yıla bir çok mutluluk ve hüzün sığdırdım. Çok mutlu olduğum da oldu, kimseye göstermeden gözyaşı döktüğüm de... Bir gün belki anılarımı kaleme alırsam bunları sizlerle paylaşırım ama şimdilik bütün hüzünlerimi ve acılarımı rafa kaldırdım. Dünyaya umutla ve sevgiyle bakıyorum.

Sevcan Orhan: Gökhan Dağıstanlı ile iyi giden bir ilişkimiz var

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.