Melis Sezen cesur elbisesiyle ödül törenine damga vurdu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz isimli dizide Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, dizide gösterdiği performansla gözleri üzerine çekiyor. Melis Sezen, dün akşam gerçekleşen 47. Altın Kelebek Ödülleri Töreni'ne yaptığı açıklama ve tercih ettiği cesur elbiseyle damga vurdu. 

47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, Zorlu PSM'de düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirileceği geceyi oyuncu Cem Davran ve Çağla Şıkel sundu.

Altın Kelebek Özel Jürisi tarafından, başarıları, yetenekleri ve duruşlarıyla gelecek vadeden oyuncular arasından seçilen 'Pantene Yıldızı Parlayanlar' kategorisini kazanan Melis Sezen, kırmızı halıya damgasını vurdu. Melis Sezen, dekoltesiyle dikkat çekti.

Törende ödülü almak için sahneye çıkan Sezen, yaptığı konuşmayla gündeme bomba gibi düştü.

Sezen, "Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an. Çok heyecanlıyım, kusura bakmayın lütfen. Artık inmem lazım." ifadelerine kullandı. Bu sözler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz isimli diziyle büyük ivme yakalayan Melis Sezen, Sadakatsiz dizisi ve hayat verdiği ‘Derin’ karakteriyle alakalı geçtiğimiz günlerde hislerini açıklamıştı.Melis Sezen, şu ifadeleri kullandı, “Sadakatsiz benim için çok önemli bir proje ve Derin çok özel bir karakter. Kendimin dahi bilmediğin alanlara daldım Derin ile. 

Çok şey öğreniyorum bu yolculukta. Derin karakterinin kesinlikle psikolojik yardıma ihtiyacı var.

Çoğu insan da bunu söylüyor. Derin’in artık böylesine kendisini yıpratmasına ve ruh sağlığının bozulmasına üzülenler var. 

İzleyicilerden ve çevremden aldığım her yorumda başka mutlu oluyorum. Çünkü demek ki Derin yaşıyor ve hepimizde başka başka duygular uyandırıyor. Benimle birlikte seyircinin de ‘Derin’i sahiplendiğini görüyorum. Bu bir oyuncu için mutlu verici bir şey.posta

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.