Öykü Çelik yeni sevgilisiyle yakalandı!

 İşte aşka geldikleri anlar...

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, 2021 yılında katıldığı Survivor ile adından sıkça bahsettirmişti. Yarışmadan elendikten sonra sevgilisi İsmail Berhan'dan evlenme teklifi alan güzel oyuncu kötü haberi takipçileriyle paylaşmıştı. Öykü Çelik, İsmail Berhan ile ilişkilerini noktaladıklarını duyurmuştu. Ünlü oyuncu şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Öykü Çelişk, yeni sevgilisiyle tekne tatilinde görüntülendi.Ünlü oyuncu Öykü Çelik, Survivor 2021 yılındaki performansı ve ada yaşantısıyla geniş kitlelere hitap etmişti. Çelik, son olarak final yapan 'Benim Hayatım' dizisinde rol amıştı.

Öykü Çelik, Survivor 2021 yarışmasından elendikten sonra emlak danışmanı İsmail Berhan'dan evlilik teklifi almıştı.

Öykü Çelik, Instagram hesabından parmağındaki alyansı paylaşmış, sevgilisinin teklifine 'Evet' dediğini açıklamıştı.

"Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz" diyen Çelik Berhan ile yollarını ayırdıklarını açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.Öykü Çelik, İsmail Berhan ile evlilik yolunda ilerleyen aşklarının bittiği ise şu sözlerle duyurmuştu:

"İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır.

Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. sevgiler..."34 yaşındaki güzel oyuncu biten aşkın ardından kendini spora adayarak kaslı vücudunu takipçileriyle paylaşmıştı.

Ünlü oyuncu, karın kaslarını gözler önüne sererek, paylaşımıyla adından söz ettirmişti.Çelik, paylaşımına; 'Bu kadar karın kası yeter sanırım değil mi?' notunu düştü.Karın kaslarıyla gündem olan Öykü Çelik, geçtiğimiz gün Bodrum Türkbükü'nde tekne tatilinde görüntülendi.Teknede beyaz bikinisiyle güneşlenen güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı.

Birlikte güneşlendiği aşkıyla ile bir süre sonra yakınlaşan Öykü Çelik, yeni sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.Ünlü oyuncunun yeni aşkının kim olduğu ise sosyal medyada merak konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105