15 bin polis alınacak

Bakan Soylu müjdeyi verdi! 15 bin polis alınacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük bir bölümünü İstanbul'a vereceğiz. İstanbul'u dünyanın en güvenli şehri haline getireceğiz." dedi.

Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde Ak Parti ve MHP kadın kolları üyeleriyle bir araya gelen Bakan Soylu, daha sonra Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde sivil toplum örgütleri ve muhtarlarla düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Bakan Soylu, Türkiye'nin tarih boyunca her dönem mazlumlara kucak açtığını belirterek, "Bu millet hiçbir zaman ensar ruhunu kaybetmedi. Biz 3-5 kuruşun hesabını yapan bir millet hiç olmadık. Bizim güçlü olmamız ve birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Bu topraklarda verilen kararlar çok önemlidir. Bu toprakların attığı her adım önemlidir." diye konuştu.

"15 BİN YENİ POLİS ALINACAK"

Bakan Soylu, İstanbul'a bin 200 yeni bekçi alınacağını ve il genelindeki bekçi sayısının 5 bine çıkacağını ifade ederek, "15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük bir bölümünü İstanbul'a vereceğiz. İstanbul'u dünyanın en güvenli şehri haline getireceğiz." dedi. Cumhur İttifakı'nın aleni bir ittifak olduğuna vurgu yapan Bakan Soylu, "Biz burada MHP'li kardeşlerimizle beraber aynı sofradayız. Temenni ederim ki Kılıçdaroğlu ile HDP'lilerle aynı masada otursun." ifadelerini kullandı. Muhtarların maaşlarının kesileceği şeklindeki iddiaları yalanlayan Bakan Soylu, "Deli saçması bir şey, cevap vermek bile doğru değil. Yok böyle bir şey." diye konuştu. Bakan Soylu konuşmasının ardından salondaki vatandaşları kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi, İsteğini kırmayarak üniversite öğrencisi Musa Gümüştekin'e tespihini hediye etti. Bakan Soylu, bir gencin kız isteme merasimine katılması ricası üzerine de "Seçimlerden sonra gidip isteyelim." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.