ADANUR'DAN TUHAF ÇIKIŞ

Yomra AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur, İŞKUR’un Yomra Belediyesine tahsis ettiği işçilerle ilgili tuhaf bir açıklama yaptı. Yomra Belediyesinin alacak olduğu işçi alımıyla ilgili garip ifadeler kullanan Adanur işçileri Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı alıyor dedi.

AK Parti belediyelerine alınan işçileri de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tahsis ederken ve bakanlık belediyeler arasında siyasi ayrım gözetmezken Adanur işçi alımının belediyenin dışında geliştiğini iddia etti. Adanur, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını ya da İŞKUR’u AK Partinin bir yan kuruluşu gibi değerlendirdi. Adanur, bu konuda şunları söyledi: “İŞKUR alımları 6 aylık süreli Toplum Yarına Çalışma Programı kapsamında Trabzon genelinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilmektedir. Yapılan alımları sanki belediyeye kendi inisiyatifi ile alıyormuş gibi göstermesi hiç etik değildir” dedi.

Adanur, parti olarak Yomra’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek şunları kaydetti. “Bizler hız kesmeden Yomra’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Her konuda vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak, istek ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmak için üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Yatırım izlemeden programa aldırdığımız 4 km betonlama önümüzdeki hafta söz verdiğimiz 3 mahallemizde başlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Yomra’nın seçtiği yeni belediye başkanını daha şimdiden rakip gören ve dışlamaya çalışan Adanur, Yomra’ya Belediye Başkanıyla değil belediye meclis üyeleri ile çalışacağını iddia etti. Adanur bu noktada şunları söyledi. “AK Parti hükümeti olarak Yomra’mızda güzel hizmetlere imza attık. Bunların bir kısmı yapıldı, bir kısmı devam etmekte ve bir kısmı da ilerleyen süreçte gerçekleştirilecek. Sayın Bıyık daha ilk günden 6 aylık İŞKUR personel alımlarını bile kendi yapıyormuş gibi kamuoyunu aldatmaya yönelik açıklamalar yapıyor. Bunlar hoş değil. Bizler İlçe Teşkilatımız ve Belediye Meclis üyelerimizle AK Parti hükümetimizin Yomra’mıza yapacağı yatırım ve hizmetlerin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.