AK Parti'de kongreler başladı

AK Parti Trabzon’da kongrelere bugün Hayrat’ta başlayarak Araklı ile devam etti. AK Parti Trabzon Teşkilatı,7.Olağan Kongresine bugün saat 11.00’da Hayrat ilçesiyle başladı. Ardından 15.00’da başlayan Araklı İlçe Kongresiyle devam etti. Hayrat’ta tek listeyle yeniden aday olan Serkan Karaahmetoğlu güven tazeledi. Kongreye üst düzey katılım sağlandı.Araklı'da ise Şaban Bıyık yeniden ilçe başkanı seçildi. 

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM NİDASIYLA…

Türkiye’yi kuşatanlara fırsat verilmediğini söyleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, “AK Parti bu milletin umudu olarak doğmuş bir partidir. Millet hizmet aşkında sağlıktan savunmaya, enerjiye kadar ülkemizde ilkleri ve enleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. En kutlu olan bir husus da demokrasinin gelişmesi noktasında Türkiye’nin ayağındaki prangaları ortadan kaldıran bir duruş ortaya koyduk. İçeriden dışarın kuşatmaya çalışanlara da fırsat vermedik. Bugün Türkiye Suriye’de terör devleti kurulmasının karşısında sessiz kalmış olsaydı Kuzey Irak’ta Kürdistan’ın kurulmasına müsaade etseydi, Doğu Akdeniz’de olmasaydı, mazlum milletlerin sesi olmamış olsaydı, Kudüs’ün İsrail’in başkenti yapılmaya çalışıldığında sesi çıkmamış olsaydı bugün Türkiye belki kendi içerisinde bir mücadele içerisinde kalır hiçbir zaman büyümez, gelişmez ve kabuğunu kırmamış olurdu. Her alanda egemenlik haklarını ve gücünü muhafaza eden bir ülkedir. Türkiye haklı olduğu konuda yürümeye devam edecektir. Doğu Akdeniz’deki hakkımızı ya istiklal ya ölüm nidasıyla korumaya devam edeceğiz. Kongrelerimiz çok önemlidir. Yeni bir heyecana vesile olmaktadır. Tüm bu şartlara rağmen tüm kurallara uyarak salonu dolduran herkese çok teşekkür ediyoruz. Kongreyi anlamlı kıldınız. Hepinizle gurur duyuyoruz. Dava arkadaşı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dur durak demeden sizlerin emrinde olmaya devam edeceğiz. İlçe başkanımıza özellikle yeni yönetimiyle beraber oluşacak yönetimi tebrik ediyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

HAYRAT’IN YANINDAYIZ

İlçe başkanının yapılacak projeler konusunda yanında olduklarını söyleyen AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Hayrat ilçemizin 7. Olağan ilçe kongresine teşkilat üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Yeniden seçilen İlçe başkanımız Serkan Karaahmetoğlu ve tüm ilçe yönetimindeki dava arkadaşlarımın yolu açık olsun. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet götürürken yaşadıkları tüm sorunlarda, istişare ederek çözüm bulma noktasında ve ilçemize yapılacak yatırımların devamı ve yeni projelerle ilgili olarak bizler milletvekilleri olarak yanlarındayız. Hayırlara vesile olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.

SİYASET YARI ZAMANLI YAPILACAK İŞ DEĞİL

Kongrede konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, “‘İnandığın Yolda Yürü’ anlayışı ile başlatmış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecimiz ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Bugünlere gelmek hiç de kolay olmadı. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında tüm engelleri ve zorlukları aştık. Bugün burada daha önce teşkilatımızla buluşmayı planladığımız ama Covid-19 nedeniyle ertelenen ilçe kongrelerimizin startını vermiş bulunuyoruz. Her zaman dediğimiz gibi bu bir bayrak yarışıdır. Görevi biten bayrağı bir diğer dava arkadaşına teslim edecek. Görev alan arkadaşlarımızda aynı hassasiyetlerle davamızı daha ileri nasıl taşırım gayreti içerisinde olacaktır. Tabi ki görevden ayrılan arkadaşlarımız da tıpkı yeni göreve gelenler gibi sorumlulukları yerine getirmeye devam edecektir. Siyaset yarı zamanlı yapılacak iş değil. Dolayısıyla zaman ayıracak, fedakârlık göstereceksiniz.  AK Parti'nin 19 yıllık başarısının arka planında ‘Her şey bu millet için’ Her şey Memleket için’ anlayışı vardır. Bu anlayışla görevimizi layıkıyla yerine getirerek dinamik olan teşkilat yapımızı yarınlara daha güçlü şekilde teslim edeceğiz.” diye konuştu.

HAYRAT’A POZİTİF AYRIMCILIK YAPTIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise, “Kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Geçtiğimiz ay partimizin 19. kuruluş yıl dönümünü kutladık. AK Parti kuruluşundan itibaren sırtını sadece millete yaslayan bir parti olmuştur. AK Partinin kumaşını bu millet dokumuştur. AK Parti’nin kurucusu milletin kendisidir. AK Parti kuruluşundan bugüne milletin direktifleriyle hareket etmiştir. Milletin hayallerini öncelemiştir. Dünya 5’ten büyüktür diyerek ümmetin umutlarını taze tutmayı başarmıştır. Seçimden önce söz verdiğimiz gibi belediyemizin imkânlarını 18 ilçemiz olarak adalet ve hakkaniyet çerçevesinde sağlanmasına özellikle imkân veriyoruz. Hayrat’a elimden geldiğinde pozitif ayrımcılık yapmaya hayret gösterdim.” ifadelerine yer verdi.

BİZİMKİSİ BİR AŞK HİKAYESİ

Yeniden başkan olan Hayrat İlçe Başkanı Serkan Karaahmetoğlu, “AK Parti’nin gelişimle ülkemizde gelişim dönüşüm oldu. 80 yıl boyunca yapılmayan hizmetler AK Parti hükümeti döneminde 18 yılda yapıldı. Bu başarı ve hizmetlerin altında sizlerin oyları ve destekleri var. Bizimkisi bir aşk hikayesi. Bunu için gece gündüz demeden milletimize sevdalıyız. Hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmamız için çok daha fazla çalışacağız. Halkımızın içinde yanlarında olacağız. Partimizdeki birlik ve beraberliği kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz. Dün de bugün de bizim için asıl olan davadır. Liderimiz tarafından bizlere kayık görülen bu şerefli görev için karşınızda bulunduğum bugün sizlerden yeni dönem için destek istemekteyiz. Bu yol bizim yolumuzdur. Bu dava bizim davamızdır. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Bize destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnandığımız yolda durmak yok yola devam diyoruz.” dedi.

Asıl Yönetim Kurulu Üyeleri: Ahmet Şahin, Necdet Hacıosmanoğlu, Bayram Musaoğlu, Mustafa Yeşilyurt, Yasemin İmamoğlu, İlyas Altıner, Sadık Yılmaz, Hüseyin Sarmusak, İhsan Özcan Özkanca, Nurettin Mollaoğlu, Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Meral, Ahmet Fettahoğlu, Mehmet Ali Zengin, Sırrı Kasapoğlu, Halil İbrahim Akosman, İhsan Öztel…

ARAKLI’DA YENİDEN BIYIK DÖNEMİ

Araklı kongresinde açıklamada bulunan AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, “18 yıldır inandığı değerlere büyük ve kutlu dava AK Parti’nin neferi olmaktan mutluluk ve şeref duyuyorum. 6 yıldan uzun bir süredir ilçe başkanlığı olarak görev yapmaktayız. Bize bu görevi tekrar layık gören herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuza, kadın ve gençlik kollarımızda, belediye başkanımıza ve meclisimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Parti’mizden ilçemiz çok hizmetler aldı. TOKİ 1 ve 2. etap ile 3. etap projesi var. 216 dükkânlı sanayi sitesi bitti sahiplerine teslim edildi. Orman binamız tamamlandı ve birçok hizmet yapıldı. Bu hizmetlerde emeği olan bakanlarımıza ve milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum. Araklı Karadere’nin ise 0-7 km’si duble olarak tamamlandı.” dedi Yönetim listesi ise şu şekilde oluştu:

Başkan Şaban Bıyık, Adem Halil, Adnan Alemdar, Ahmet Karabela, Ahmet Özpınar, Ahmet Serdar, Arif Hacıalioğlu, Aydın Demiray, Eyüp Akyüz, Leyla Keskin, Oktay Tekinbaş, Rahman Aşıl, Salih Çebi, Süleyman Ayçiçek, Süleyman Danışmaz. 


 

Anahtar Kelimeler:
AraklıAk PartiListeHayrat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.