AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile mesaj yayınladı

Kurtuluş Savaşı'nda verilen bağımsızlık mücadelesinin 30 Ağustos zaferi ile taçlandırıldığını ve milletin bağımsızlığını kazandığını ifade eden Başkan Revi "30 Ağustos zaferi tarihi akışında en önemli bir yer tutmaktadır. Yedi düvele karşı verilen Kurtuluş savaşı mücadelesi ve bağımsızlık ruhunun başarıya ulaştığı 30 Ağustos zaferi hem milletimize hem de bütün dünya mazlum milletlerine bir umut ışığı olmuştur."dedi. 

Müslüman Türk milletine karşı küresel güçlerin dün olduğu gibi bugün de savaş halinde olduğunun altını çizen Başkan Revi "Devletimizin ve Milletimizin düşmanlarının dün milletimize karşı giriştikleri savaş ne ise bu gün de aynı savaşı veriyorlar. Milletimiz dün kurtuluş savaşı mücadelesinde nasıl ki ülkemizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın etrafında birleştiyse bu gün de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında birleşerek küresel güçlere başkaldırmaktadır. İnşallah 30 Ağustos Zaferi'nde olduğu gibi bu gün verdiğimiz savaşı da kazanarak Türkiye Cumhuriyeti Devletini küresel güçlerin boyunduruğundan tamamen kurtaracağız. Bu vesileyle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere ülkemizin bağımsızlığının kazanılmasında ve yaşatılmasında canlarını feda eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum."dedi.


Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı ruhundan bi haber kurtuluş savaşı mücadelesinin zararlı cemiyetleri gibi çalışan sözde Atatürkçülerin olduğunu da belirten Başkan Revi "Böyle lümpen zihniyetlerin bugün kalkıp bize 30 Ağustos dersi vermelerini  ciddiyetsiz buluyoruz. İlk önce yerli ve milli olsunlar. Ülkemizin bağımsızlığı için emperyalizme karşı dik dursunlar sonra konuşsunlar. Biz bugün bağımsızlık mücadelesi veriyoruz. Dolayısıyla laf kalabalığı yapmalarına gerek yok."dedi.

Anahtar Kelimeler:
TürkKurtuluşRevi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105