AK Parti Trabzon İl Başkanı Mazbatasını Aldı!

İlk açıklaması bakın ne oldu?

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu İl Başkanlığı mazbatasını aldı. AK Parti Trabzon il başkanlığı görevini hakkıyla yerine getirmek için tüm gayreti göstereceğini belirten İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Bugün hayırlısıyla mazbatamızı aldık. Rabbim bizleri mahçup etmesin. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yolda davamız için mücadelede üzerimize düşen vazifeyi layıkıyla yerine getireceğiz."dedi. 

2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaları başlattıklarını ifade eden Başkan Dr. Sezgin Mumcu "Görevimizi devraldığımız günden itibaren vakit kaybetmeksizin çalışmalarımıza başladık. 2023'e kadar gece gündüz demeden Gönül seferberliği başlatarak mahalle mahalle, kapı kapı çalışarak her bir vatandaşımıza ulaşacağız şehrimiz için memleketimiz için elele vererek mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.