AK Parti Yomra'da Özdemir nasıl heyecan uyandırdı?

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı görevine, ilçenin sayılı esnaflarından Abdulkadir Özdemir atandı. Bu atamanın ilçede heyecan uyandırdığını belirtelim. AK Parti, Yomra'da Özdemir'in atanmasıyla yeni bir heyecan yakaladı.  Özdemir önümızdeki süreçte yönetim kurullarını oluşturacak ve çalışmalarını sıklaştıracak.

Abdulkadir Özdemir'in AK Parti Yomra İlçe Başkanlığına atanması AK Parti'liler ve Yomra'lıları mutlu ederken bu atamadan rahatsız olanlarda elbette oldu. Özdemir Yomra'da kimse ile kavgası olmayan, kimse ile hesaplaşma duygusu taşımayan bir siyasetçi. Her kesimden dostları, arkadaşları var. Hangi görüşten olursa olsun herkesin kapısını çalabilecek bir profile sahip. İşte bu durum bazı kesimleri rahatsız ediyor. Özdemir'in Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile kavga etmeyeceğini, Yomra'nın çıkarlarından taraf olacağını anlayan küçük bir kesim bu atamaya kin kusuyor. Yomra, nüfusu 50 bine yaklaşsa da küçük bir ilçe. Ortahisar, Akçaabat, Of ve Araklı ilçeleri Yomra'dan daha fazla nüfusa sahip. Ancak ne hikmetse bazı ilçesilerin ilçe başknının kim olduğunu dahi bilmeyen bir kısım Yomra AK Parti İlçe Başkanı'nın secerisini araştırıyor. 150 bin nüfuslu  Akçaabat'ta belediyenin çalışmalarından bihaber olanlar, Yomra Belediyesinde atılan her adımı takip ediyor. Belli ki bir güç, böyle olmasını istiyor. Bu güç, siyasetin dışında. Tavsiyemiz, Yomra'yı rahat bıraksınlar. Halkın seçtiği Belediye Başkanı da, AK Parti İlçe Başkanı da, CHP, İYİ Parti ve diğer partilerin ilçe başkanları da işlerini bilir. Nitekimin hepsi Yomralı ve Yomranın çıkarlarını öncelikleridir. Yomra'yı, Yomra'lıyı zerre kadar umursamayanlar artık Yomra'nın yakasından düşmeli. 

Gelelim AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir'in kim olduğuna. Özdemir üniversite mezunu. Öğrencilik yıllarında ülkücü camiaya mensup olmuş. Sonrasında ailesi ile Yomra'da ticaretin içine girmiş, ilçenin tanınan, sayılı esnaflarından biri haline gelmiş. Esnaflığı tam ahilik kültüründe olduğu gibi yürütmüş. Bu düzgün yaşamı onu AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı görevine getirilmesini sağlamış.. Hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105