AK Parti Yomra İlçe Başkanı Özdemir Oldu

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığına atama yapıldı. Genel Merkez İlçe Başkanı olarak Abdulkadir Özdemir’i atadı. 
Bir süredir adı krizlerle anılan Yomra İlçe Başkanlığına yapılan atama için il başkanının Özdemir isminde ısrarcı olduğu öğrenildi. 
Özdemir, Yomra’nın tanınan ve sevilen esnafları arasında yer alıyor. 

ÖNCE İLÇE BAŞKANI, SONRA MECLİS ÜYELERİ İSTİFA ETMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere AK Parti Yomra İlçe Başkanlığında, kriz çıkmıştı.  Krizin nedeni Yomra Belediye Meclisinde alınan arsa satış kararı olmuştu. Satış kararının ardından önce AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur ilçe başkanlığından, ardından da 5 meclis üyesi partilerinden istifa etmişti. Meclis üyelerinin partiden istifasının ardından, mecliste çoğunluk AK Parti’den İYİ Partiye geçmişti.
Mecliste tartışmalara istifalara neden olan arsa da bu ay ihale ile satışa çıkmıştı. 

ABDULKADİR ÖZDEMİR KİMDİR?

AK Parti’nin yeni Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir, 1978 Yomra Doğumlu.İlk, orta ve Lise eğitimini Yomra’da tamamlayan Özdemir, Atatürk Üniversitesi Elektrik Bölümünden mezun oldu.
Ardından Avrasya Üniversitesi Gastronomi Bölümünü tamamlayan Özdemir, aktif şekilde ticaretle uğraşıyor. Özdemir, Yomraspor’da da 6 yıl yöneticilik görevinde bulundu.
Özdemir, evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.