Ak Parti’de Başkan Uzun güven tazeledi! ''En çok oy alan ilk 3 ilçe arasında olduk''

Ak Parti Trabzon’da kongre heyecanı devam ediyor.  Bugün Tonya ve Vakfıkebir kongreleri gerçekleştiriliyor. Tonya’da Cafer Köroğlu tek liste ile gidilen seçimde yeniden başkan olurken, Vakfıkebir’de Ahmet Uzun yeniden başkan seçildi.

YOĞUN KATILIM OLDU

Pandemi tedbirlerinin alındığı kongreye, Ak Parti Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Yahya Çelik, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Muhammet Balta, Ak Parti Trabzon eski milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, ilçe başkanları ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

İLK 3 İLÇE İÇİNDE OLDUK

Burada açıklamalarda bulunan Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana her günümüzü daha fazla hizmetler verebiliriz diye geçiriyoruz. Tüm çabamızı bu konuda harcadık. İlçemize bir şeyler kazandırmak adına ziyaretler yaparak geçirdiğimiz bilmenizi istiyoruz. Bu dönemde ilçemize hizmetler kazandırmak bize nasip oldu. 21 yıldır yapılamsı planlanan fakat yapılamayan organize sanayi bölgesi bizim için en önemli projedir. Bizim dönemimizde başlaması benim için gurur kaynağı olmuştur. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ömrünü bu ülkeye hizmet için adamış 20 yıl kesintisiz iktidarda kalmış önderimize saygılarımı ve teşekkürlerimi iletmek sitiyorum. Onunla aynı çatı altında olmaktan büyük onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Öğrenci varsa okul varsa bir de ne olmalıdır, öğretmenler olmalıdır. Bize yol gösteren rehberimiz olan, yatırımların ilçemize ulaşmasında emeği olan Milletvekillerimiz Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ak Parti İl Başkanımız Haydar Revi, Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, İlçe Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya şahsım ve ilçemiz adına teşekkür etmek istiyorum. Son olarak partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen eski başkanlarımız ve yönetin kurulumuza teşekkür ediyorum. Belki bazı konularda herkesin isteğine cevap veremedik ama kimseyi ötekileştirmedik kapımızı herkese açık tuttuk. Sokağa çıktığımıza bunun karşılığını da aldığımızı gördük. Genel itibariyle en çok oy alan ilk 3 ilçe arasında olduk. Partimize verdiğimiz katkıdan dolayı ekibime de çok teşekkür ediyorum. Kongremizin hayrılara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TIP FAKÜLTESİ OLACAK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “19 yıldır partimize gönül veren davayı savunan tüm mensuplarımıza vatandaşlarımıza müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. 19 yıldır her seçimde Ak Parti’yi birinci yapan, iktidar yapan, desteklerini hiçbir zaman eksik bırakmayan vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Partimizi diğer partilerden ayıran özelliklerimizle baktığımızda şunları görüyoruz. Ak Parti, sırtını sadece millete dayayan ve gücünü sadece milletten alan bir anlayışla başladı ve bugüne kadar bu anlayışla gelmiştir. Politikaları ve hizmet önceliklerini belirlerken sadece milletin ihtiyaç ve taleplerini esas almıştır. Ak Parti aynı zamanda halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla tüm alanlarda birçok reformların mimarı olmuştur ve bu hizmet aşkı hiç azalmadan devam etmektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak bu büyük davaya hizmet etmek için göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yoğun olarak çalışıyoruz. Dün Ulaştırma bakanımız şehrimizi ziyaret etti. Orada bize yorum yapan vatandaşlarımıza cevap verdim. Projelerimizi değerlendiriyoruz diye mesaj attık soru soruldu. Aklımda olanları sayayım. Kanuni Bulvarı, Güney yolunu Erzurum’a bağlayacak bağlantı yol çalışması, Akçaabat’ta Pulathane bulvarı çalıması, güney çevre yolu çalışması, Düzköy yolunun kalitesinin artırılması. Arsin’de Atayurt yolu Araklı’da dağbaşı oylu, Of Balaban yolu. Balıkçı barınaklarını da içerisine eklemek lazım. Şehir Hastanesi’nin ihalesi yapıldı. Hastane tamamlandığında Kanuni Eğtim ve Araştırma Hastanesi inşallah ikinci tıp fakültesi hastanesi olarak sağlık hizmeti verecek duruma dönüştürülecek. Bütün bakanlıkların Trabzon’da hatırı sayılır çalışmaları var. Büyükşehir Belediyesi olarak yerel hizmetleri en güzel şekilde yürütmeye gayret ediyoruz. Kırsal alanda kanalizasyon su problemlerini çözmek için insiyatif aldık. Vakfıkebir ilçemiz bizim içni ayrı bir önem arz ediyor. Bu önemi nedeniyle kaynak yönlendiriyoruz. Projeler gerçekleştiriyoruz. Kapalı otopark, pazar yeri, gasılhane, sahil park ve bahçe düzenlemesi projelerini tamamlama aşamasındayız bu yıl bitmeden ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiBaşkanCevap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105