Akçaabat karıştı!

Erdoğan Osman Nuri Ekim dedi...Akçaabat karıştı!

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden Ak Parti belediye başkan adayı olarak gösterilen Osman Nuri Ekim’le ilgili  şok iddialar geliyor.

‘’Bu başkanı istemiyoruz’’

Akçaabatlılar  sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak “Yaptığı paylaşımlardan ötürü bu adayı kabul etmiyoruz”  görüşünü dile getiriyor. Osman Nuri Ekim  ile ilgili daha evvel  kamudan ihale aldığına dair iddialar  yayınlamştı. Osman Nuri Ekim’in 2013 yılında hükümetle Fetö’nün  ayrışma ve tartışma yaşadığı günlerde yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Osman Nuri Ekim sosyal medya hesaplarından o  gün yaptığı paylaşımlar gözler önüne serildi..Bu arada başkan adayına yakın kaynakların iseOsman Nuri  Ekim'e komplo kurulduğunu ve yaptığı paylaşımın Erdoğan'ın açıklamalarının  desteklenen paylaşmlar olduğunu ileri sürdüler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.