Babacan'ın DEVA listesi sızdı

Ali Babacan, Demokrasi ve Atılım Partisi’ni (DEVA) kuruyor AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, uzun süredir kuruluş çalışmalarını yürüttüğü partisinin başvurusunu bugün yapacağını duyurdu. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) isimli partinin kurucu sayısının 90 kişi olması bekleniyor.  Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan liderliğindeki partinin kuruluş başvurusu bugün sabah saatlerinde İçişleri Bakanlığı’na yapılacak. Adı DEVA (Demokrasi ve Atılım Partisi) olan yeni partinin kuruluş toplantısıysa çarşamba günü Ankara Bilkent Oteli’nde düzenlenecek. Medyascope’da yer alan habere göre, yeni partinin kurucu sayısı 90 kişi. Kuruculardan bazılarının şu isimler olması bekleniyor:

Gülay Göktürk, Nihat Ergün, Metin Gürcan, Sadullah Ergin, Mustafa Yeneroğlu, Fazıl Hüsnü Erdem, Selma Aliye Kavaf, Ayşe Ezgi Yıldırım, Ali İhsan Merdanoğlu, Kerem Altun, Oğuzhan Aygören, Tunahan Elmas, Mehmet Emin Ekmen. Kurucular arasında ismi geçen Mustafa Yeneroğlu’nun sosyal medya hesabından gece yarısı attığı tweet, partinin kuruluşunu haber veren dair bir mesaj niteliği taşıyor.

TRABZON'DAN DA İSİMLER VAR

Ali Babacan'ın kurucular listesi olduğu edilen isimler de sosyal medyaya sızdırıldı. Listede Trabzon'dan iki isim olması da dikkat çekiyor. Bu isimler ise Basın İlan Kurumu eski müdürü Mehmet Atalay ile Karadeniz Teknik Üniversitesi profesörlerinden Prof. Dr. İhsan Günaydın.

Anahtar Kelimeler:
KaradenizBabacanDEVAFazıl
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ruşen kelep 4 yıl önce

Hayırlı uğurlu olsun.