Bahçeli'ye Hakareti İl Başkanı Paylaştı

Devlet Bahçeli'ye hakaret etti darp edildi, Trabzon İl Başkanı paylaştı.

Yeniçağ Gazetesi köşeyazarı İsrafil Kumbasar darp edildi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla İsrafil Kumbasar darp edildi Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarından MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik hakaretlerde bulunduğu önesürülen, Yeniçağ Gazetesi köşeyazarı İsrafil Kumbasar darp edildi. Twitter ve Facebook gibi sosyal medya hesaplarından MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik hakaretlerde bulunan İyi Parti'ye yakınlığı ile bilinen Yeniçağ Gazetesi'nde köşeyazarlığı yapan avukat İsrafil Kumbasar, MHP ve Ülkücülerden tepki gördü.

MHP'YE HAKARET EDİYORDU

İsrafil Kumbasar twitter üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP'lilere hakaretler ettiği belirtildi.

KOROVİRÜSÜ BAHÇELİ'YE BAĞIŞLAYIN

Son olarak Bahçeli için “Şu Devlet Bahçeli’ye corona virüsü bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu yahu?” paylaşımında bulundu.

TRABZON İL BAŞKANI PAYLAŞTI

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım İsrafil Kumbasar'ın fotoğrafını paylaşarak "şiddeti sevmeyiz, yapanı övmeyiz, çünkü biz duygusal insanlarız. Fakat yapacak bir şey yoktur. Devlet Bahçeli kırmızı çizgimizdir" ifadelerini kullandı.  

Anahtar Kelimeler:
MHPDevletYeniçağKumbasar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105