Bakan Albayrak esnafı ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bazı programlara katılmak üzere Kayseri'ye gitti. Beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştiren Berat Albayrak'a ilgi oldukça büyüktü. Bakan Berat Albayrak'ın esnaf ziyareti eğlenceli görüntülere sahne oldu. Pastırma kesip beraberindeki heyete ikram eden Albayrak, Kastamonu ile Kayseri arasında yaşanan çekişmeye de dahil oldu. 

"KAYSERİ'NİN PASTIRMASI BİR BAŞKA"

Kastamonu ile Kayseri pastırmasından hangisinin daha güzel olduğunun sorulması üzerine Bakan Albayrak, "Kayseri'ye gelip Kayseri pastırması yemeden olmaz. Türkiye'mizin bütün pastırmaları on numara ama Kayseri'nin pastırması bir başka. Kayseri'nin de Kastamonu'nun da pastırmaları güzel. Hepsi güzel." yanıtını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.