Bakan Albayrak’tan dikkat çeken bayram mesajı!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Maddi-manevi zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız Kurban Bayramı'mızın ülkemize İslam Alemine ve insanlığa barış ve huzur getirmesi temennisiyle tüm hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyorum.”dedi.   

Bayramların Milletimizin ve İslam Aleminin birlik ve beraberliğini pekiştirdiğinin altını çizen Bakan Albayrak “Kurban Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasına huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni ederim. Ülkemizin ve İslam dünyasının en güçlü silahı ve en güçlü hazinesi birlik ve beraberliğidir. Nasıl ki bu güne kadar her türlü zorluğun üstesinden birlikte geldik bu günden sonrada kardeşliğimizi muhafaza ederek yarınlara daha da güçlü bir şekilde ulaşacağız. ”ifadelerini kullandı. 

Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlediklerinin belirten Bakan Albayrak açıklamasını şöyle sürdürdü: “Ülkemize yönelik bütün ekonomik ve siyasi manipülasyonlara rağmen ülkemiz hala dimdik ayaktadır. Ak Partinin iktidara geldiği günden beri Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde büyük bir dönüşüm ve gelişme yaşayan ülkemiz, gelişmiş dünya ülkelerinin aksine küresel salgına teslim olmadı. Sağlık, ekonomik ve güvenlik gibi alanlardaki önemli alt yapılarımız ile adeta dünyaya ders verdik ve bütün dünya ülkeleri bize gıpta ile baktı. Yine aynı kararlılık ve hassasiyetle korona virüsle mücadele sürecine devam edeceğiz.”

Üzerimize düşen sorumlulukları hem fert olarak hem de millet olarak yerine getirerek nesillere çok daha güçlü bir Türkiye bırakacaklarını ifade eden Bakan Albayrak “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bayramlar, sosyal adaleti diri tutan bir inanç ve kültür mirasımızdır. Kardeşliğimizi daha da güçlendirerek, maddi ve manevi zenginliklerimizi paylaşarak çoğalttığımız  Kurban Bayramımızın ülkemize, milletimize, İslam âlemine, tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah'tan temenni ediyor, Trabzon’un bir evladı olarak, devleti ve milletine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen hemşehrilerimin  bayramını kutluyorum”dedi. 

 

Anahtar Kelimeler:
KardeşHazineIslam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105