Bakan Soylu, Trabzon'a geliyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Trabzon'da geliyor.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'un Şalpazarı ilçesinde düzenlenek olan Sis Dağı Şenlikleri'ne katılacak. Bu gece Trabzon'a gelmesi beklenen Bakan Soylu, 12.00'da şenlik alanına olacakç Bu arada İçişleri Bakanı Soylu, resmi ziyaret kapsamında Arnavutluk'un başkenti Tiran'a gitti. Tiran’da, Bakan Soylu’yu, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama kabul etti. Bakan Soylu, resmi ziyaret kapsamında, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Lleshaj ile de görüştü.

Tiran Uluslararası Havalimanı'nda Arnavutluk İçişleri Bakan Yardımcısı Besfort Lamalları, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Murat Ahmet Yörük ve diğer ilgililer tarafından karşılanan Soylu, Türkiye'nin Tiran Büyükelçiliği'ne geçti.Büyükelçi Yörük tarafından verilen brifingin ardından Başbakanlık Ofisi'ne giden Soylu, Başbakan Rama ile bir araya geldi. Görüşmeye, Türkiye'nin Tiran Büyükelçisi Yörük ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı (KOM) Trabzonlu Resul Holoğlu da iştirak etti. 

BAKAN SOYLU, ARNAVUTLUK'TA MEVKİDAŞI SANDER LLESHAJ İLE BİR ARAYA GELDİ 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arnavutluk İçişleri Bakanı Sander Lleshaj ile görüştü.Bakan Soylu, resmi ziyaret kapsamında, Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, Lleshaj ile bir araya geldi. Soylu ve Lleshaj, Bakanlıkta baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam eden görüşmede, başta Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) olmak üzere organize suçlarla ve düzensiz göçle mücadele ile güvenlik iş birliği konularının gündeme geldiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.