Balta, Yönetimi Tehdit Etti

AK Parti'de kavga gün yüzüne çıktı. Yönetim ile milletvekili Balta arasındaki uyuşmazlık divan kurulu toplantısında yeniden ortaya çıktı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıda AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta yönetimi topa tuttu, hesap sordu, tehdit etti.  Kendisine Çevre Komisyonu Başkanı ünvanı ile hitap edilmediği eleştirisinde bulunan Balta, herşeyi bilen kişi olarak kendine övgüler yağdırdı.Gazetelerde kendisine yönelik yapılan eleştirilere yönetimin cevap vermesi gerektiğini belirten Vekil Balta, Ortahisar milli eğitim müdürünün görevden alınmasından haberi olmadığını söyledi.Yanlışa karşı dik durduğunu anlatan Balta akçeli işlere karışmadığını belirterek, Süleyman Soylu’nun ismini kullanarak iş yapanlar olduğuna ileri sürdü. Yönetimi belediye başkanını basına malzeme yapmakla suçlayan Balta, başkanın yaptığı görev değişikliklerinin eleştirilmesine tepki gösterdi, Cumhurbaşkanına şikayet edilmesini eleştirdi. 

PARMAK SALLAYARAK KONUŞTU 

Parmak sallayarak konuşmasını sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta kendisini kötüleyen ve toplumun önüne atanları bildiğini söyledi. Balta,il başkanına sus, dinle şeklinde hitap etti. 'Bizi basına servis ediyorlar' diyen Balta, teşkilatı fitne ve fesatçılıkla suçladı. Milletvekili Balta'nın ardından kürsüye çıkan Haydar Revi'nin konuşmaması sık sık alkışlarla kesildi. Alkışlar Balta'ya tepki olarak yorumlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.