Başkan Bıyık, kongreye katıldı

CHP Yomra İlçe Başkanlığı 37'inci Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. CHP Yomra İlçe Başkanlığı 37'inci Olağan Kongresi'ni gerçekleştirdi. Mavi ve beyaz liste olmak üzere iki adayın yarıştığı seçimi Erol Haydar Pekşen’in listesi mavi liste 37’ye karşı 6 oyla büyük bir farkla kazandı. Kongreye katılan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, CHP İlçe Başkanlığına seçilen Pekşen ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

PEKŞEN’İN LİSTESİ KAZANDI

CHP Yomra İlçe Kongresine CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti ve MHP ilçe başkanları, Partili yöneticiler, STK’lar ve CHP’liler katıldı. Başkan Bıyık, seçilen Pekşen ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

MİLLETVEKİLİ KAYA VE BAŞKAN BIYIK BAŞARILAR DİLEDİ

Milletvekili Kaya, “Kongremizin Partimize ve Trabzon'umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, yeni seçilen İlçe Başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi. İl Başkanı Uzun, “Yomra ilçe kongresinde ilçe başkanlığına seçilen Sayın Erol Pekşen ve yönetim kuruluna başarılar diler tebrik ederiz.” ifadelerine yer verdi.

PEKŞEN “ONURLU GÖREVE LAYIK OLACAĞIM”

Yomra İlçe Başkanlığına seçilen Erol Haydar Pekşen, “Yomra ilçe kongremize katılan il başkanım Güzide Önsel Uzun, Trabzon Milletvekilimiz Sayın Ahmet Kaya, Yomra belediye başkanımız Sayın Mustafa Bıyık, İYİ Parti ve MHP ilçe başkanlarına, parti yöneticilerine, STK başkanlarına ve muhtarlarıma teşekkür ederim. Ekibimizi, yol arkadaşlarımı bu onurlu göreve layık gören delegelerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105