Başkan Erdoğan'a Forma Hediye Ettiler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Trabzonspor forması verildi! İşte sözleri…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bordo Mavili forma hediye edildi. Ak Parti Genel Merkezine adeta çıkarma yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına İl Başkanı Sezgin Mumcu  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu katıldı. Zorluoğlu ve Mumcu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a üzerinde ismi yazılan 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Erdoğan ise sonrasında Trabzonspor’un şampiyonluğunu yeniden kutladı.

Başkan Mumcu, ayrıca Ankara ziyaretinde K Parti Genel Başkanvekili.Numan Kurtulmuş, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’ya, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’e, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’e, Ar-Ge ve Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’e ve Ak Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’e Trabzonspor forması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.