Başkanlık için Aydın’la görüşecek

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve eski il başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’la konuştuktan sonra il başkanlığına adaylığını açıklamayı planladığını duyurdu.

AYRIŞTIRMAYACAK

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’la konuştuktan sonra il başkanlığına adaylığını açıklayacağını duyuran İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Süleyman Aydoğdu, “Koray Aydın bey, Ali Sağır bey, milletvekilimiz Hüseyin Örs bey, il başkanımız Azmi Kuvvetli beyin onayı ve desteği olmadan İl başkanlığına aday olmayacağımı kesinlikle ve açıkça beyan ediyorum. Detaya hiç gerek yok, ayrıştıran değil, parçaları toplayan birileri olarak ancak görev sorumluluğumuzu yerine getirmiş olabiliriz. Birkaç gün içinde önce Trabzon, akabinde Ankara’da Genel başkanımız Sayın Akşener, Sayın Koray Aydın, Sayın Hüseyin Örs ve diğer partililerimizle görüşmeler yapmayı planlıyoruz.” dedi.

TRABZON’U ARŞINLAYACAK

Adaylığının kabul görmesi durumunda Trabzon’un her noktasına ulaşacağını ifade eden Aydoğdu, “Tekraren söylüyoruz, biz partiye destek olan, mesaisini veren herkese saygı duyuyor ve takdir ediyoruz sadece. Hedefimiz onlara gerekli ihtimamı göstererek çemberi büyütmek, yeni, genç, kadın, İYİ Partiye gönül vermiş, daha önce hangi siyasi görüşten olsalar da içimizde yer almalarını sağlamaktır.  İYİ Parti; milliyetçi, demokratik ve kalkınmacı parti tanımıyla yoluna devam ediyor. Her görüşü benimseyip İyi parti gömleğini giymek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Trabzon’un her yerinde mahallesinde, köyünde, sokağında olup güçlü bir kadroyla başarıyı yakalamaktır ülkümüz.  Bu temaslarımızın tamamı olumlu bir seyirde gelişir ve sonuçlanırsa(öyle umuyoruz)bizde üzerimize düşeni ve en güzelini yapmaya hazır olduğumuzu buradan beyan ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraIyi PartiKurucuKoray
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105