BAYRAĞI YAKMAK SUÇ DEĞİL Mİ?

AK Parti Trabzon İl Başkanvekili Hasan Dilekoğlu, Gezi davasındaki beraat kararına tepki gösterdi. “Gezi bir terör değil direniş eylemidir, öyle mi? Bayrağı yakmak, polisimi şehit etmek suç değil, öyle mi?” diyen Dilekoğlu, mahkemenin aldığı beraat kararını sert biçimde eleştirdi.

DİLEKOĞLU’NDAN SERT TEPKİ

Gezi Parkı davasında alınan beraat kararına tepki gösteren AK Parti Trabzon İl Başkanvekili Hasan Dilekoğlu, “Yargı; devletin ve milletin malına zarar vermenin, huzuru kaçırmanın, devleti yıkmaya çalışmanın suç olmadığına karar vermiş oldu, darbeleri ve darbe girişimlerini meşru gördü. Şimdi biz de: keMAL’in mahkemeleri mi diyeceğiz? Vandalizm’e ceza değil ödül var, öyle mi? Görüntüdeki tweeti atan Canan haklı çıktı, öyle mi? Canan için ‘o.’ desem ömrüm 4 duvar arasında geçer ama gezicilere her şey mubah, öyle mi? Gezi bir terör değil direniş eylemidir, öyle mi? Bayrağı yakmak, polisimi şehit etmek suç değil, öyle mi?” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.