Bir gün kırsalda bir gün şehirde

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan İbrahim Kolcu ve Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı'na atanan Mustafa Yalçın’a “hayırlı olsun” ziyaretlerinde bulundu. 

Bir yandan ilçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Cora, öte yandan da “hayırlı olsun” ziyaretlerinde bulunuyor. Önce Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Kolcu’yu ziyaret eden Milletvekili Cora, daha sonra da Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı'na atanan Yalçın’ı makamında ziyaret etti. Bir süre görevine atanan Kolcu ve Yalçın ile sohbet eden Cora, daha sonra Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi’nden ayrıldı.

Milletvekili Cora, “Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı görevine atanan Sn. İbrahim Kolcu Bey ve Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcılığı'na atanan Sayın Mustafa Yalçın Bey'i ziyaret ettik. Görevlerinde üstün başarılar dileriz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.