BİR NESİL FETÖ BELASINA KAPTIRILDI

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, FETÖ ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir neslin FETÖ belasına kaptırıldığını belirten Başkan Özyanık, “insanlara iftira atmak, soru çalmak, devlete sadece kendine biat etmiş adamları yerleştirmek. FETÖ belası budur. Çok çalışacağız, çocuklarımızı bu cehaletten koruyacağız.” dedi.

“FETÖ BELASI BUDUR”

FETÖ ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özyanık, “FETÖ’cülük cihat şuuru(!) ile kendi grubu için devlet aygıtını kullanarak hukuku askıya almak, insanlara iftira atmak, soru çalmak, devlete sadece kendine biat etmiş adamları yerleştirmek ve diğerlerini yok saymak, takiyye yapmak ve tüm bunlarla güç elde etmektir. FETÖ belası budur.” açıklamalarında bulundu.

“BU TAHRİBATIN GİDERİLMESİ YILLARIMIZI ALACAK”

Bazı okullarda çağ dışı eğitimler verildiğini hatırlatan Başkan Özyanık, Mersin'de Selahattin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu Müdürünün Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, öğrencilere içinde Sakal-ı Şerif olduğunu iddia ettiği cam fanusu öptürdüğü görüntüleri paylaşarak tepki gösterdi. Özyanık, “Üzülüyorum, kahroluyorum, bu nedir Allah aşkına!!! Bir nesli FETÖ belasına kaptırdık. Bir nesli de inatla cehaletin kör kuyusuna atıyoruz. Bu tahribatın giderilmesi ise yıllarımızı alacak maalesef. Ama başka çaremiz yok. Çok çalışacağız, çocuklarımızı bu cehaletten koruyacağız.” diye konuştu.

“FETÖ’CÜ İFTİRASIYLA MAĞDUR OLANLARIN YANINDAYIM”

FETÖ’cü iftirasına uğrayan tüm mağdurların yanın olduğunu belirten Başkan Özyanık, “FETÖ’cü olmayıp FETÖ’cü iftirasıyla işinden olan tüm mağdurların yanındayım. En kısa zamanda görevlerine dönmeliler. Bu konu her şeyden daha önemli bir mevzu… Bir masumun-mağdurun hakkının geri verilmesi, onlarca suçlunun cezalandırılmamasından yeğdir.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
FETÖIyi PartiBelasıBiat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.