Biz kendi kendimize yeteriz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'de konuştu...

"Bir tek kırmızı çizgimiz var: terör. Kim terörün dışında kendisini ifade etmek istiyorsa başımızın üstünde yeri var. Bunu defalarca gösterdik. Hala göstermeye devam ediyoruz.Terörün kırmızı çizgimiz olmasının sebebi açıktır. Huzurumuzu, istikrarımızı kimseye peşkeş çektirmek istemiyoruz. Birileri vekalet savaşlarıyla beraber bu ülkede huzurun ve istikrarın ortadan kalkmasını talimat veremez. Bu ülke bizim. Elbap'ta, Azez'de, Cerablus'ta bizim arkadaşlarımız var. Bakın gittik orada emniyetimiz, jandarmamız, her şeyimiz tık tık tık kuruldu, devam ediyor. Şu anda kimsenin bir şikayeti yok. Hadi gelsin bakalım Batı'daki bir ülke o sistemi kursun orada. Hadi bakalım kültüründen, anlayışından, anne, baba, emmi, dayı ne demektir. Yardım, taziye, cenaze, düğün ne demektir. Karşılıksız borç vermek ne demektir. Bir anlasın bakalım görelim." şeklinde konuştu.

"Biz kendi kendine yetebilme kabiliyetine sahip bir anlayışa sahibiz. Bırakın her tarafı, Yüksekova'da, Şemdinli'de, Hakkari'de yaptıklarımızla demek ki yapılabiliyor. Eğer paralar har vurulup harman savrulmuyorsa, teröre finanse edilmiyorsa demek ki kendi içerisinde bunlar yapılabilme kabiliyetine sahip. Biz kendi kendimize yeteriz. Zaten bugün bizim üzerimize gelinmesinin temel sebeplerinden birisi bu." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.