BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARIŞTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARIŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Murat Zorluoğlu, koltuğu oturduktan sonra mesai arkadaşlarıyla toplantı yapma kararı aldı. Gümrükçüoğlu’ndan görevi devraldıktan hemen sonra harekete geçen başkan, yöneticileri toplantıya çağırdı. Bu sırada belediyede bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak’ta toplantı yapılacağını öğrenince, katılmak üzere harekete geçti.

ÇOLAK VE AKKAYA DIŞLANDI

Toplantı salonuna giren Cengiz Çolak, siz davetli değilsiniz denilerek salondan çıkarıldı.  Başkan Zorluoğlu, Çolak ve toplantıya çağırmadığı diğer isim Mustafa Akkaya’yı pazartesi görevden alacağı ileri sürüldü. Bu arada toplantının haberleri veren internet medyası yaşananları yazmak yerine, “En büyük projem yeni yönetim anlayışı olacak söylemlerini böylelikle hayata geçirmeye başladı’ diye yazarak Murat Zorluoğlu’na duygusal destek verdi. Bu ararda yeni Başkan Murat Zorluoğlu, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı’na Nazmi Öztürk’ü,  İnsan Kaynakları Daire Başkanı Saliha Aydın’ı ise Muhtarlar Daire Başkanlığı görevine atadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105