Büyükşehir'de Osman Gökhan Bali görevden alındı

Trabzon Büyükşehir'de Osman Gökhan Bali görevden alındı

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde Ulaşım Daire Başkanı Osman Gökhan Bali, görevden alındı.  Bali’nin yerine ise Vekaleten Fatih Bayraktar’ın göreve getirildiği bildirildi.Trabzon Büyükşehir Belediyesinde yeni daire başkanlıkları kurulurken bu hafta başında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesinde uzun bir süredir Ulaşım Daire Başkanlığı görevini yürüten Osman Gökhan Bali, bu görevinden alındı. 
 Bali’nin görevden alınma gerekçesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, Ulaşım Daire Başkanlığına Fatih Bayraktar’ın atandığı kaydedilmiyor. 
 Trabzon Büyükşehir Belediyesinin resmi internet sitesine girildiğinde Ulaşım Daire Başkanlığı kısmına tıklandığında Daire Başkanı olarak Fatih Bayraktar ismi çıkıyor. Bayraktar’ın bu göreve vekaleten atandığı kaydedildi. 
Görevden alınan Osman Gökhan Bali’nin farklı bir daire başkanlığına atanıp atanmayacağı henüz netlik kazanmadı. 

 

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirDaireBali
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105