CHP kongresinde kadınlara hakaret ve kavga şoku!

CHP kongresinde kadınlara hakaret ve kavga şoku!' CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı Ankara 37. il kongresinde son dakika karışıklığı yaşandı. Hakaretlerin, şişelerin havada uçuştuğu kongrede salonda sükuneti sağlamak dakikalar aldı. CHP parti delegelerinden Teyfik Koçak kadınlara hakaret ettiği konuşmasının ardından tepki çekti. Sahneden inmesi istenen Koçak inmeyince ortam gerildi.

CHP'de parti içi rezaletler son bulmuyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 37. Ankara İl Kongresinde gergin anlar yaşandı. Son dakika gelişmelerinin birbiri ardında yaşandığı kongre salonunda delegelerden Teyfik Koçak kadınlara hakaret etti.

SON DAKİKA: KÜRSÜNDEN KADINLARA HAKARET EDİLDİ

Koçak kürsüde "Siyasetçinin sözüne, kışın güneşine, kadının işvesine güven olmaz" gibi yakışıksız ifadeler kullanınca ortalık karıştı. Parti içerisinde farklı grup ve kişilere ağza alınmayacak sözleri de olan Koçak'ın bu konuşması sonrasında kongrenin yapıldığı salon oldukça gerildi. Kadınlar da tepki gösterirken Koçak'ın sahneden inmesi istendi.

ŞİŞELER HAVADA UÇTU

Sonrasında ise ortam bir anda gerildi. Şişe ve bardaklar fırlatıldı. Koçak, ağza alınmayacak sözler söyledi. Bu skandal görüntü kadın haklarından sözde taviz vermeyen partinin gerçek durumunu gözler önüne serdi. 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraChpKadınNazımKoçak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.