CHP Ortahisar'dan, AK Parti'ye sert sözler...

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Sehaddin Çebi’ye yüklendi. Oyman, “Ağlama Selahaddin Çebi, ağlama” başlığı ile yaptığı yazılı açıklamada, “Utanıp edebinizle(!) susacağınız yerde Trabzon’daki kalabalığı görünce sesiniz duyuluyor; ayrılırken ağlama sesidir bu. Ağlama Çebi, algıdan başka bir şey üretemeyen biri olarak ‘samimiyet’ kelimesinin ne anlama geldiğini dahi bilmezsin. Seni bu gidiş yolunda ben uğurlayacağım.

Konu sahtelik ise, Montrö sözleşmesine ‘pranga’ deyip, karadenizdeki savaş sırasında değerini anladığında ağzını açamayacak kadar, cebindeki kağıt para üzerinden Cumhuriyet tarihine ihanet vurgusu yapacak kadar bilgisiz ve buna dayanarak milli değerlerden uzak bir ilçe başkanı olarak senin; kağıt paraya ışık tuttuğunda Atatürk görünmeyen para ne kadar sahteyse önplandaki yüzün o kadar sahtedir” ifadelerini kullandı. 

Oyman, açıklamasına şu şekilde devam etti: 

Mehmetçiklerin terörle mücadelesine saygı duymadan partiniz oturduğunuz yerde herkese terörist muamelesi yaparak sadece konuşur ve sadece izler; aynı İstanbul seçimlerinde Terörist başının kardeşini TRT ekranına çıkarıp izlediğiniz gibi… Aylardır İBB üzerinde söylemleriniz dışında bir gelişmenin olmaması bunun en önemli kanıtıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105