CHP’LİLERDEN LOKANTA TARTIŞMASI

Ortahisar Belediyesinin Pazarkapı’daki yeni binasına bağlantılı olan yapının lokanta olarak kiralandığını söyleyen CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’na Büyükşehir Meclisi CHP Başkan Vekili Turgay Şahin cevap verdi. Şahin, CHP’li üyelerin itirazıyla bu alanın şimdilik lokanta yapılmayacağını “Haberiniz yok herhalde” diyerek cevap verdi.

LOKANTA YAPILMASIN”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Ortahisar Belediyesinin bitişiğindeki yapının lokanta yapılması iddiasıyla eleştirilerde bulundu. Söz konusu yapıda lokanta yerine boş alanların gazi, şehit ve engelli derneklerine ücretsiz tahsis edilmesini öneren Hacısalihoğlu, “Belediye binamızda fiziki bir bağlantısı olan bölümün lokanta olarak kiralanmasını doğru bulmuyorum. Bu tür boş alanlar var ise şehit aileleri gaziler engelliler vb derneklere ücretsiz tahsis edilse daha doğru olur.” dedi.

“HABERİNİZ YOK HERHALDE”

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun bu sözleri üzerine hem bilgi veren hem de eleştiri getiren Meclisi CHP Başkan Vekili Turgay Şahin, söz konusu yapıdaki dükkânların yerine yapılması düşünülen lokantanın CHP’li meclis üyelerinin itirazı sonucu şimdilik yapılmayacağını söyledi. Şahin, “Haberiniz yok herhalde lokantanın altındaki dükkânların satışını da meclise getirilir. CHP’li meclis üyelerinin tepkisi sonucu şimdilik satışından vazgeçtiler.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.