"CHP’nin oyu kadar AK Parti’nin üyesi var"

Ramazanoğlu: AK Parti’de iş vaadiyle üye yapıldığı iddiası çirkefliktir, hadsizliktir, kendini bilmezliktir. AK Parti’nin Ortahisar’daki üye sayısı CHP’nin oyu kadardır. Müddei, iddiasını ispatlamakla mükelleftir, aski halde müfteridir.”
RAMAZANOĞLU YANIT VERDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Enis Ramazanoğlu, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman’nın AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye yönelik iddialarına yanıt verdi.  Selahaddin Çebi’nin AK Parti’nin kuruluşundan bugüne partinin birçok kademesinde görev aldığını anımsatan Ramazanoğlu, “Kurucu il gençlik kolları başkanlığı görevinden son ayrıldığı belediye başkan yardımcılığı görevine kadar İlçe Başkanımız, AK Davanın her kademesinde görev yapmıştır. Gerek Ortahisar geneli gerek ilimiz genelinde AK Parti’nin her hizmetinde İlçe Başkanımız Sayın Selahaddin Çebi’nin izi vardır, mührü vardır. Gözleri olup görmeyenler, kulakları olup işitmeyenlere laf anlatmak beyhude olsa da AK Parti hizmetlerine yenilerini eklemek için mücadelesini sürdürecektir.
HAİNLİKTEN ÖTE AHMAKLIKTIR
CHP’nin siyaset anlayışındaki şahsi çıkarları için makam, mevki peşinde siyaset yapmak, AK Parti’nin siyaset anlayışının dışındadır. AK davada makam, mevki, statü için siyaset yapılmaz. AK Parti’de üyesinden Genel Başkanına tüm neferlerinin tek derdi aziz milletimize hadim olmak, hizmet etmektir. İster koltuk, ister sandalye, isterse de minder. Aziz milletimiz bizlere neyi uygun görmüşse bizler her daim bunu emir telakki edip, hizmet etme gayreti içerisinde olmuşuzdur. Halka rağmen halk için siyaset anlayışını sürdürmek, eli kanlı teröristlerin hamileri ile kol kola yürümek, şer ittifakın borazanlığını yapmak, hainlerle birlikte olmak hainlikten öte ahmaklıktır.” ifadelerine yer verdi.
AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA SANIR
Girdiği her seçimden zaferle ayrılan AK Parti’nin her bir neferinin kalabalıklara alışkın olduğunu vurgulayarak sözlerini sürdüren Ramazanoğlu, “Önce, alkış tuttukları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönettiği şehirdeki metrobüs sırasında oluşan kalabalığa baksın. Onların kalabalıkları ancak mağduriyet kalabalıklarıdır. AK Parti’nin her bir neferi ise sayısız kez taçlandırılan seçim zaferleriyle oluşan kalabalıklara, meydanlara alışıktır. Girdiği her seçimden mağlubiyetle ayrılanlar için AK Parti’nin gücünü tasavvur etmek mümkün değildir.  Boş teneke çok ses çıkarır. Bu bağlamda toplama kalabalıkla heyecana kapılanların ruh hallerini de anlayışla kabul ediyoruz. 
HALKIMIZLA YAN YANA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Siz ve sizin anlayışındakiler olanlar gibi seçimden seçime değil, her an aziz milletimizin yanındayız. Ramazan ayında da aynı şekilde tüm mahallelerimizde, caddelerde, sokaklarda halkımızla birlikteydik. Çalışmalarına ramazan ayı nedeniyle ara verenler faaliyetlerimizden bihaber olabilirler. Sizler takipte kalmaya devam edin, bizler 20 yıldır olduğu gibi hemşehrilerimizle aynı gönül sofrasında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 
CHP’NİN OYU KADAR ÜYEMİZ VAR
AK Parti’de üyelik çalışmasının tamamen gönüllük esasına göre yürütüldüğünü kaydeden Ramazanoğlu şöyle devam etti: “Kişi, kendinden bilir işi. AK Parti gücünü, kuvvetini aziz milletimizden almaktadır. Kurulduğundan bugüne AK Parti milyonları geçen üye sayısı ile en büyük sivil toplum hareketidir. AK Parti’de üyelik dava, sevda ve her şeyden önce bir gönül hareketidir. Bizler Ortahisar’da çok büyük bir aileyiz. CHP’nin Ortahisar’da aldığı oy kadar Ortahisar ilçemizde üyemiz bulunmaktadır.
İSPATLAMAYAN MÜFTERİDİR
Oyman’ın iş vaadi karşılığında üye yapıldığı iddiasına da değinen Ramazanoğlu şöyle devam etti: “Müddei, iddiasını ispatlamakla mükelleftir, aski halde müfteridir. AK Parti’de iş vaadiyle üye yapıldığı iddiası çirkefliktir, hadsizliktir, kendini bilmezliktir.  Hadsizliğini kendisine iade ediyoruz.”
EDEP SINIRLARINI AŞTI
Suat Oyman’nın açıklamasında kullandığı dilin tam da CHP’nin siyaset dili olduğunu kaydeden Ramazanoğlu “Mesnetsiz iddialarıyla çirkinleşmek, çukur siyaseti içerisine girmek ve bunu da edep sınırlarını aşacak bir şekilde yapmak Oyman’ın kendi ruh halini, iç dünyasını açık bir şekilde kamuoyuna göstermektedir. Siyaset anlayışını halkın iradesini yok saymak üzerine inşa eden CHP’nin temsilcisinin hazin durumunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.”
TİMSAH GÖZ YAŞLARI
Ramazanoğlu, Deniz Gezmiş’in asılması için evet oyu kullananların şimdilerde timsah gözyaşı dökerek siyasi çıkar sağlamaya çalıştığını söyleyerek “24 Nisan 1972 tarihli meclis tutanakları incelendiğinde 144 CHP’li vekilden sadece 28 tanesinin evet, oyu verdiği anlaşılıyor. Söz konusu oylamada 47 vekil hayır oyu verdi, iki vekil de çekimser kaldı. 67 vekilse görüşmelere katılmadı. O dönem idama evet oyu verenlerin torunları bugün ise sahte gözyaşlarıyla kamuoyu oluşturmaya çalışıyor. Samimiyetsizsiniz, içten pazarlıksınız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.