"Elimizden kayıp giden bir şehir var"

Ortahisar Başkan adayı Salih Akyüz: "Elimizden kayıp giden bir şehir var"

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret ederek emeklilerin desteğini istedi. Başkan Adayı Akyüz, “Emeklilerimiz gücünü ortaya koymalıdır. Neden! Çünkü; elimizden kayıp giden bir yaşam var, bir şehir, bir ülke var. Onun için hepimize çok önemli görevler düşüyor” dedi.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarını CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şubesi ziyareti ile devam etti.

  EMEKLİLERE DEVLET BANKALARI KREDİ VERMİYOR

Başkan Adayı Akyüz’e dernek hakkında bilgiler veren TÜED Trabzon Şubesi Başkanı Burhan Bayraktar, emeklilere devlet bankaları, akıl sağlığı, hastalıklar ve ölüm riski fazla olmasından dolayı kredi vermediğini belirterek, “Emekliler bu toplumun akil insanlarıdır. Emeklilerimiz bu kentte huzur içinde yaşama sevdaları vardır. Emeklilerimizin yerel yönetimlerden çok büyük talepleri vardır. Bunlar insanca yaşamanın gerekli olan şeyleridir. Ekstradan fazla bir şey istemiyoruz. Emeklilerimiz ekonomik açıdan huzur bulamamışlardır. Emeklilerimize devlet bankalarının bile kredi vermediği bir aşamaya geldik. Madem emekliye devlet bankaları kredi vermiyor, işte seçimler geldi; emekliyi seçmen kütüklerinden kaldırıversinler lütfen!” diyerek sitemde bulundu.

ELİMİZDEN KAYIP GİDEN BİR YAŞAM VAR, BİR ŞEHİR, BİR ÜLKE VAR

Başkan Adayı Salih Akyüz ise, “Emeklilerden çok fazla şey bekliyorum. Bu ülkenin yaşamış, birikimleri olan, geçmişi, tarihini çok iyi bilen, yaşadığımız koşulları çok iyi değerlendiren ve geleceğin de nereye gittiğini çok rahat algılayabilenlerdir. Bu işi beraber halledeceğiz. Emeklilerimiz gücünü ortaya koymalıdır. Neden! Çünkü; elimizden kayıp giden bir yaşam var, bir şehir, bir ülke var. Onun için hepimize çok önemli görevler düşüyor. “

BU ŞEHRE ÇOK İYİ ŞEYLER KATABİLİRİZ

Günde 12 saat aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Adayı Akyüz, “Çok güçlü kadromuz var, çok iyi bir kadroyuz. Bu şehre çok iyi şeyler katabiliriz. Önümüzde demokratik sistemin getirdiği bir sandık var ve buradan çıkacak tabloya göre inanın hem şehrimiz hem ülkemiz rahat nefes alacaktır. 1 Nisan’da inşallah mutlu bir sabaha, mutlu bir ülkeye, mutlu bir şehre, gülen aile yüzleri, gülen çocuk yüzleri, gülen genç yüzleri bu ülkede görürüz” diye konuştu.


 


 

Anahtar Kelimeler:
KayıpSaatMimarAkyüzBurhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105