Emekçinin gününü kutladı

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Çebi mesajında “Emeğiyle, alın teriyle geçimini sağlayan, ülkemizin gelişimi ve büyümesine katkı sunan emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

HER TÜRLÜ DEĞERİ HAK EDİYORLAR
Emekçilerin ekonomi dinamiği içerisinde çok önemli bir görevi ifa ettiğini kaydeden Çebi, “Tarımdan hizmet sektörüne, sanayiden sağlık ve teknolojiye kadar yaşamın her alanında emekçi kardeşlerimizin alın teri, gayreti, mücadelesi vardır.  Emekçi kardeşlerimiz her türlü övgüyü ve değeri ziyadesiyle hak etmektedir.” dedi.
EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN YANLARINDAYIZ
Çebi, hem inancımızda hem kültürümüzde emeğin müstesna bir yeri olduğuna işaret ederek şöyle devam etti: “Kur’an-ı Kerim’de ‘İnsanların eşyalarını diğer deyişle mal ve ücretlerini eksik vermeyin’ şeklinde buyuruluyor. Peygamber Efendimiz ‘İşçiye ücretini alın teri kurumadan veriniz’ buyurmaktadır. Yine ahilik kültürü de bizim yol haritalarımızdan biridir. Ak Parti anlayışında üretim ile alın teri, sermaye ile emek, kazanç ile hakkaniyet bir bütündür, bunları birbirinden ayırmıyoruz. Bu anlayıştan hareketle AK Parti iktidarı döneminde işçi ve emekçilerin sorunlarına çözüm getirme adına birçok programın hayata geçirildi. Benzer şekilde istihdamın artırılması, emekçi kardeşlerimizin hayat şartlarının iyileştirilmesi hususunda çalışmalar sürdürülüyor. Bundan sonra da emekçi kardeşlerimizin yanlarında olmaya, dile getirdikleri sorunları çözümü yolunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”
NİCE 1 MAYISLARA
1 Mayıs’ın birlik ve dayanışmanın, demokrasi ile kardeşliğin yeşerdiği gün olduğunu kaydeden eden Çebi, “Birlik ve beraberlik anlayışı her türlü engelin, zorluluğun üstesinden gelir. Ülkemiz bu anlamda üreteniyle emekçisiyle bir bütündür. Sürekli ifade ettiği gibi bizler için emek ve alın teri en yüce değerlerdendir.  Geçimini emeğiyle, alın teriyle sağlayarak ülkemizin gelişimi ve büyümesine büyük katkılar sunan emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyor, huzur dolu nice 1 Mayıslar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105