En doğru cevabı coğrafya karar verecektir

AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Genel Müdür Ali İhsan Uygun ile bir süre görüşen milletvekili Cora, Trabzon-Erzincan demiryolu proje çalışmaları yoğun bir şekilde devam ettiği bilgisini de verdi. Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan milletvekili Cora, “TCDD İşletmesi Genel Müdürü Sayın Ali İhsan Uygun Bey'i makamında ziyaret ettik. Bilgi birikimi ve kurumsal müktesebatı ile büyük işler başaracaktır. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan Bey riyasetinde yeni bir faz açıp güçlü bir dönüşüm gerçekleşebileceğimizi görüyorum. Osmanlı mirası bu güzide kuruluşun, ülkemizin en prestijli kurumlarından birisi haline getirileceğine yürekten inanıyoruz.” dedi.

PROJE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Demiryolu güzergâh çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan Cora, “Trabzon-Erzincan demiryolu proje çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir. Son günlerde kamuoyunu meşgul eden güzergâh tartışmalarına ise “En doğru cevabı coğrafya karar verecektir” görüşüne bizde katılıyoruz. Genel müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

BAKAN SELÇUK’U ZİYARET ETTİLER

AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti. Trabzon’daki talep ve yatırımları görüştüklerini kaydeden Cora, “Ayrıca geniş bir zaman ayırarak bakanlık politikaları üzerine bizleri bilgilendiren Bakanımız Sayın Selçuk’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105