En sert tepki Özyanık’tan

İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Rize’de yaşanan kadın cinayetinin ardından hem cinayete tepki gösterdi hem de cinayetin ardından sosyal mesafeyi hiçe sayarak toplanan kalabalığa tepki gösterdi. İYİ Parti Rize İl Başkanı Ayşegül Özyanık, Rize’de yaşanan kadın cinayetinin ardından hem cinayete tepki gösterdi hem de cinayetin ardından sosyal mesafeyi hiçe sayarak toplanan kalabalığa tepki gösterdi. İşlenen cinayetin takipçisi olacaklarını belirten Başkan Özyanık, “Toplumdaki bazı virüsler maalesef aramızda dolaşmaya devam ediyor. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Cehalet virüsünü yenene kadar, canla başla çalışacağız.” dedi.

“VAHŞET BİR YANA, TOPLANAN KALABALIĞA NE DEMELİ?”

Geçtiğimiz gün Rize’de bir kadın boşandığı eşi tarafından sokak ortasında vurularak katledildi. Cinayetin ardından konuşan Başkan Özyanık, hem cinayete hem sosyal mesafeyi hiçe sayıp bir andan toplanan kalabalığa tepki gösterdi. Cinayetin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirten Başkan Özyanık, öte yandan cinayetin adından bir anda toplanan kalabalığın görüntüsünü paylaşarak şu notu paylaştı: “Vahşet bir yana, toplanan meraklı kalabalığa, birbirlerine sokulmalarına ne demeli?”

“BAZI VİRÜSLER MAALESEF ARAMIZDA DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR”

Başkan Özyanık, “Millet olarak çok zor günler geçiriyoruz. Sağlıkçılarımız koronavirüs’e karşı en önde canla başla mücadele ediyor. Bizler de evde kalarak onlara yardımcı olmamız gerekiyor. Ama toplumdaki bazı virüsler maalesef aramızda dolaşmaya devam ediyor. Bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağız. Cehalet virüsünü yenene kadar, canla başla çalışacağız.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
RizeIyi PartiCanVirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.