Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme

Başkan Erdoğan ile Putin arasında kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya lideri Vladimir Putin arasında İdlib'deki saldırı sonrası bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanlığı ve Kremlin'den yapılan açıklamalarda iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmesi gerektiğinin kararlaştırıldığı duyuruldu.

"ANLAŞMALARIN UYGULANABİLİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ"
Görüşmeyle ilgili ilk açıklamayı Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptı. Rusya'dan yapılan açıklamada, "İdlib'deki anlaşmaların nasıl uygulanacağı görüşüldü." denildi.

ÜST DÜZEY GÖRÜŞME
Kremlin: Putin ile Erdoğan yakın zamanda üst seviyede görüşme düzenlemek için anlaştılar. Putin ile Erdoğan'ın bugünkü telefon görüşmesinde Suriye'nin kuzeybatısında durumun normalleştirilmesi için ek tedbirler alınması ihtiyacı konusunda görüş birliğine varıldı.

"EN KISA SÜREDE YÜZ YÜZE GÖRÜŞMELERİ KARARLAŞTIRILDI"
İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı." açıklamasını yaptı.

.

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanBaşkanRusyaPutin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105