Erdoğan karşıtlığı bir araya getirdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Saadet Partisi tarafından Yenikapı’da düzenlenen “Büyük Kudüs Mitingi”nde bir araya gelen muhalefete ince bir göndermede bulundu. Ayvazoğlu, “Ey 'Erdoğan karşıtlığı' sen nelere kadirsin?” ifadelerine yer verdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Saadet Partisi tarafından Yenikapı’da düzenlenen “Büyük Kudüs Mitingi”nde bir araya gelen muhalefete ince bir göndermede bulundu. Ayvazoğlu, “Ey 'Erdoğan karşıtlığı' sen nelere kadirsin? Cümlesini doğru bir yerde bir araya getiriyor işte. Erdoğan'dan başka kim başarabilirdi bunu?” dedi.

MUHALEFET O MİTİNGDE BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz gün Saadet Partisi tarafından Yenikapı’da düzenlenen “Büyük Kudüs Mitingi”ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da katıldı. Aynı fotoğraf karesi içinde bir araya gelen muhalefet, iktidar tarafından ince göndermelerle eleştirildi. Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Davutoğlu’nun aynı kare içerisinde yer aldığı fotoğrafı paylaşan Ayvazoğlu, “Ey ‘Erdoğan karşıtlığı’ sen nelere kadirsin?” notuyla bir paylaşımda bulundu.

“ERDOĞAN'DAN BAŞKA KİM BAŞARABİLİRDİ BUNU?”

Muhalefetin dört isminin yer aldığı fotoğraf karesini paylaşan Milletvekili Ayvazoğlu, “Ey 'Erdoğan karşıtlığı' sen nelere kadirsin? Düşünsenize, Kılıçdaroğlu KUDÜS mitinginde? Sonra o ayrıştırıyor diyip durdukları adam, cümlesini doğru bir yerde bir araya getiriyor işte. Hiç nankörlük etmesinler, Erdoğan'dan başka kim başarabilirdi bunu?” diye, sordu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.