Gelecek Partisi Trabzon’da toplandı!

Gelecek Partisi Trabzon'da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun, Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu ve parti yöneticilerinin yanı sıra basın temsilcileri katıldı. Toplantı soru cevap şeklinde gerçekleşirken Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun, “Hem partinin merkez yönetimini hem il teşkilatlarını oluşturduk. Toplamda 67’yi geçtik. Trabzon bizim için çok önemli bir yer. Karadenizli olarak Trabzon’un önemini biliyorum. Bizim açımızdan Doğu Karadeniz’in lokomotifidir. Biz Trabzon’da Trabzon basını ile bir araya gelerek il başkanımızın atanmasını duyurmak, il başkanımızı tanıtmak ve görüşlerimizi açıklamak için buradayız” dedi.Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemalettin Kani Torun, “Ahlaklı, temiz, çevresinde tanınmış olacak. Yaptığı işte bulunduğu meslekte veya çevresinde saygın olması lazım. 15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe teşebbüsü sonrasında devletin içinde ve kurumlarda bu darbe teşebbüsü ile bu kişilerin bulunduğunu görmüş olduk. Bu tür yapılanmalarla bir ilişkisi olmayacak. Bu konuda tavrımız net. Hasan bey Trabzon’da önemli bir kesimin tanıdığı biri. Bu dediğimiz kriterlere uyan bir arkadaşımız. Kendisini kısa zamanda çok sevdik.” dedi.

İL YÖNETİMİ NASIL OLUŞTURULACAK?

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, “Her kesimle görüşeceğiz. Siyaset bir tecrübe gerektiriyor. Başka partilerde siyaset yapmış arkadaşlarımız da olacak. Genç arkadaşlarımızın da olmasını istiyorum ve olacağına da inanıyorum. Kadın arkadaşlarımızın dolmasını istiyorum. Liyakat ve ehliyet sahibi ile siyasi büyüklerin görüşleri ile olacak. Asıl 50 yedek 50 kişiden oluşuyor” diye konuştu. Velioğlu, “Görüştüğümüz arkadaşlarımız var. Seve seve yönetimde oluruz diyen arkadaşlarımız var ancak tüm Trabzonla istişare yaptıktan sonra en liyakatli arkadaşlarımızı seçeceğiz” ifadelerini kullandı. Velioğlu, gençliğinde Liberal Demokrat Parti, ardından AK Partili olduğunu belirterek,  şimdi Gelecek Partisinde olduğunu söyledi. Velioğlu, DEVA Partisi'nin Anıtkabir'i ziyaretinde bulunma nedenini ise, "Ben DEVA ile bir bağ kurmadım ama kuruluş esnasında ekipte çok yakın arkadaşlarım vardı. Şans eseri kuruluş günü Ankara’da olunca Anıtkabir’e gidelim dediler ve öyle bir karede olmak zorunda kaldık. Ama asla bir üyeliğim bir görev talebim veya onlardan bana gelen bir teklif olmamıştır." ifadelerini kullandı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105