GÖREVİNE BÖYLE VEDA ETTİ

Saadet Partisi Ortahisar Teşkilatı geçtiğimiz gün 3. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede konuşma yapan eski Saadet Ortahisar İlçe Başkanı Murat Özcan görevine veda etti. Partisinin programında konuşan Özcan, “ Ortahisar ilçemizde, yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte elimizden geldiğince çalışmaya gayret ettik. Devraldığımız bu şerefli görevden sonra inşallah bundan sonrada şahsım olarak bu teşkilatlara hizmet etmeye, ömrüm ve sağlığım yettiği sürece bu teşkilatların içerisinde mücadele etmeye hepinizin huzurunda şeref sözü veriyorum.” dedi 20 yıldır aktif öğretmenlik yapan Murat Özcan, siyasetle uğraşmasındaki öncelikli nedenin gençler olduğunu söyledi.

Erkeklerinde iki adım önüne geçtiler

Farklı siyasi bulvarlarda bulunmayı düşünmediğini dile getiren Özcan, “92 yılından beri içinde bulunmuş olduğum Milli Görüş hareketine hizmet etmek bana nasip oldu. Bu yola girmeme vesile olan Uğur Topaloğlu Abime teşekkür ediyorum. Sevgili, İl Başkanımız Cevat Kurt samimiyetliyle beni büyülemiştir. Hepinizin üzerinde aynı etkiyi bıraktığını tahmin ediyorum. Allah kendisinden razı olsun. Özel olarak kendisine teşekkürleri borç bilirim. “ dedi Saadet Ortahisar kadın Kolları’nın çalışmalarına da değinen Murat Özcan, “Saygı Değer Gülten Aslan ve ekibi Allah kendilerinden razı olsun. Teşkilat çalışmalarında erkeklerinde iki adım önüne geçmişlerdir. Bütün özel çalışmalarda, sosyal medyada gerekse sokakta Saadet Partisini temsil eden kadın kollarımız bize çok şey öğretmiştir. Gençlik Kollarına da teşekkür ederim.” şeklinde konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105