Gümrükçüoğlu Çağrılmadı


Valilikteki yatırım değerlendirme toplantısına Gümrükçüoğlu çağrılmadı

Gümrükçüoğlu ‘yok’ sayıldı

Trabzon Valiliği’nde önceki gün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında yapılan yatırım değerlendirme toplantısına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun katılmaması dikkat çekti. Vali ve milletvekillerinin tamamının katıldığı toplantıya Gümrükçüoğlu’nun davet edilmediği ortaya çıktı.
Bakan Soylu önceki gün geldiği Trabzon’da bazı toplantı ve ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Soylu’nun önceki gelişinde olduğu gibi önceki günkü gelişinde de Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu bu programlara katılmadı.
Trabzon Havalimanı’ndaki karşılama töreninde yer almayan Gümrükçüoğlu, Bakan Soylu’nun il başkanlığında milletvekili, il başkanı ve ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda da yer almadı.
Ancak bunların en dikkat çekeni ise Trabzon Valiliği’nde yapılan yatırımları değerlendirme toplantısıydı. Bakan Soylu’nun başkanlığında yapılan bu toplantıya Vali Yücel Yavuz, milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar ve Salih Cora ile Vali Yardımcıları ve Ortahisar Kaymakamı da katılırken Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu bu önemli toplantıda da yer almadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.