GÜZİDE UZUN SİBEL SUİÇMEZ'İ NEDEN ARADI

MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU YEREL SEÇİM İÇİN  NASIL ANT İÇTİ?

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un da katıldığı İl Danışma Meclisi Toplantısını değerlendirdi. AK Parti Trabzon Teşkilatının tek yumruk olduğunu söyleyen Milletvekili Ayvazoğlu “Teşkilatımızın yoğun katılımı ile yapılan toplantıda birliğimizin ve beraberliğimizin bize vermiş olduğu güçle, şehrimiz ve ülkemiz için fert fert elimizden geleni yapacağımızı beyan ettik. Tevazu Samimiyet ve Gayret ile yerel seçimlerde de tarih yazmaya and olsun.” Dedi.

***

MİLLETVEKİLİ AHMET KAYA BELEDİYELERİN ÖNÜNDEKİ İSRAF İÇİN NE DEDİ?

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz’ün proje tanıtım toplantısında konuşan Milletvekili Ahmet Kaya ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon için harcanan 30 milyar ifadesini gündeme getirdi. Paraların yanlış yerlere yönlendirildiğini tekrarlayan Kaya, “Belediyelerin önünden makam araçlarından geçilmiyor” ifadesine yer verdi. Kaya doğru söylüyordu. Bu iktidarı garip gurebanın hakkını israf ve zenginlik içerisinde yüzerek harcayan müsrif siyasetçiler göçertecek. Bu kadar israfa Allah izin vermez.

Toplantıdan son bir notsa tanıtım afişinin altındaki bir ifadeye dair: “Martın sonu bahardır.” Bakalım CHP’nin baharı nisanda mı başlayacak yoksa CHP 1 Mart’ta başlayan baharı yine kaçırmış mı olacak?

***

KAYA, CHP VE İYİ PARTİ’NİN HANGİ GÜCÜ SONUNA KADAR KULLANMASINI İSTEDİ

Millet ittifakının ortak adayları CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Akyüz ve İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayına CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’dan tam destek. 31 Mart Yerel seçimlerinde CHP ve İYİ partinin el birliğiyle Trabzon’a sahip çıkacağını belirten Milletvekili Kaya, iki adayla Trabzon’un emin ellerde olduğunu söyledi. Milletvekili Kaya “Trabzon kenti çok kıymetli ama kötü yönetiliyor. Çömlekçi yılan hikâyesine dönüştü. İYİ Parti ve CHP bizler halkın partileriyiz. Bu kentin trafik sorunumu alt yapı sorununu çözeceğiz. Trabzon iki adayımızla emin ellerde olacak. Bu gücümüzü sonuna kadar kullanalım.” dedi.

***

CHP İL BAŞKANI UZUN BARO BAŞKANI SİBEL HANIM’I SORDU

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz’ün proje tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Güzide Uzun katılanları sayarken gözleri Baro Başkanı’nı aradı. “Evet, Sibel Hanım nerede Sibel Hanım? Sibel Hanım herhâlde gelemedi. İşi olduğu için gelememiş olmalı.” dedi. Bu sözler Trabzon Barosunun konumunu belli etti. Güzide Hanım konuşmasında 1937’de Lambert’in Trabzon için söylemi konu edildi. Tiyatro binasının yıkılması yine aynı konular arasındaydı. Tiyatro binasını kimin yıktığı ise hiç konuşulmadı!

***

CHP ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI HACISALİHOĞLU NEYİ 10 YILLA SINIRLADI?

CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz’ün proje tanıtım toplantısında ilk konuşmayı İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yaptı. Hacısalihoğlu Trabzon’un son 10 yılda betonlaştığını söyledi. Şaşırdık kaldık. Gerçekten Trabzon son 10 yılda mı betonlaştı? Üstelik kendileri mühendis olan Sayın İlçe Başkanı bunu söylerken neden geriye doğru gitmedi? Biz geriye doğru gitmesi hâlinde 5 yıllık Volkan Bey dönemi veya ondan önceki Orhan Karakullukçu dönemi nedeniyle gitmediğini düşünmüyoruz. Zira Trabzon 1984 Orhan Karakullukçu dönemine kadar CHP’li belediyeler tarafından yönetildi. Gecekondu mahalleleri hep CHP’li belediyeler tarafından oluşturuldu. Yani bugün Trabzon’da “Kadim kent Trabzon beton yığınına döndü” söylemlerinin karşılığını son 40 yıldan geriye doğru giderek bulmak gerek. CHP Ortahisar İlçe Başkanı Hacısalihoğlu neden son 10 yıla bağladı doğrusu anlayamadık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.