GÜZİDE UZUN’U SUÇLADI

‘İktidarı şikayet edenlere bakın mazilerinde neler var’

CHP Trabzon eski İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Tugay Şahin sosyal medya hesabından CHP İl Başkanı Güzide Uzun’u hedef aldı.

İL BAŞKANINI HEDEFİNE KOYDU

Sosyal medya facebook hesabı üzerinden Güzide Uzun’un adaylık için sarf ettiği sözleri ve fotoğrafını paylaşan Tugay Şahin, “Hep söylemler, laf… Ben değil biz olsaydı, kendi kızını Çankaya Belediyesine işe koymazdı. Genç emekçileri Beşikdüzü Belediyesi’nde işe koyamadın. Hani meşhur sözün var ya ‘Gençler Bizim Geleceğimiz’ diye.Genç, kendi kızın olunca her şey. Genç başkasının oğlu ve kızı olunca partiden ihraç ediyorsun. En güzel örnek Şeref Güngör. ‘Örgütlü mücadeleyi, biz olmayı gerektiriyor’ diyorsun. Çankaya Belediyesi ben olmuyor mu? Söylediği ile çelişkiye düşen il başkanı” yazarak paylaştı.

YORUMLARLA TEPKİLER GÖSTERDİLER

Sert eleştirilen yer aldığı yorumlar dikkat çekti. Bazı partililer Tugay Şahin’ yaptığı paylaşımlarla partiye zarar vermekle suçlarken, bazıları da destek verdiği görüldü. Tugay Şahin’in ‘Yalan mı konuşalım. 23 Şubat’ta herkes görecek’ şeklinde bir yorum yaptığı görüldü. Yorumlar arasında, "Vay be, iktidardan şikayet edenlere bakın, mazilerinde neler varmış" şeklindeki mesaj dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler:
ChpçankayaGüzide Uzun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.