Hacısalihoğlu aday oldu

Ömer Hacısalihoğlu, CHP İl Başkanlığına adaylığını ilan etti

Ömer Hacısalihoğlu, CHP Trabzon İl Başkanlığı Kongresine adaylığını ilan etti. Hacısalihoğlu, “Trabzon’da birinci parti olmak için çok çalışacağız.Laf değil, iş üreteceğimize söz veriyorum.” dedi.CHP Trabzon İl Başkanlığında yaptığı geniş katılımlı basın toplantısıyla il başkanlığına adaylığını resmi olarak duyurdu. CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun’un da katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Hacısalihoğlu, Ak Parti iktidarına yüklendi.

SÖZ VERİLEN PROJELERİ SORDU

Kentte söz verilen projelerin gerçekleşmediğini söyleyen Hacısalihoğlu, “AK Parti iktidarının, insanları adeta esaret altına alan yönetim anlayışı, Trabzon büyükşehir ve ilçe belediyelerinde de aynen hayat bulmuştur.  En özet söylemle yoklar şehriyiz. Söz verildiği halde;Kent balkonu yok, teleferik yok, saat kulesi yok, seyir terası yok.Yollar otopark, trafik keşmekeş, ulaşım berbat.Eli yüzü düzgün bir otogarımız yok, tramvay yok, hafif raylı sistem yok.Bu kadar çarpık yapılaşma başka hiçbir ilde yok. Doğru dürüst bir müzemiz yok, sergi salonumuz yok, konser salonumuz yok. Yeşille mavinin buluştuğu şehrimizde, deniz kenarında bir çay içeceğimiz alanlar yok.130 kilometre sahil şeridimiz var, ama denize girme imkânıyok… Şehrin göbeğinde asırlık ağaçları koruyamayan başka bir yerel yönetim yok.Kısacası; sözleri çok ama icraatları yok.” diye konuştu.

EL ELE ÇALIŞACAĞIZ

Adaylığını ilan eden Hacısalihoğlu, “AK Parti için yolun sonu görünmüştür. Partimizin, hoşgörü, adalet, hak, hukuk ve emekle döşediği iktidaryolunda, Trabzon’unun daha fazla tuğlası, çimentosu olsun diye, beraber, elele, var gücümüzle çalışmalıyız.Bu yolda, elimden gelenin daha fazlasını yapacağıma söz veriyor, siz partililerimizin verdiği destek, gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyor, 23 Şubat’ta yapılacak olan Trabzon İl kongresinde, il başkanlığı için adaylığımı ilan ediyorum…Birinci önceliğimizin, ilçe başkanlarımızın önceki gün deklere ettiği gibi, birlik ve beraberliğimizi perçinleştirip, bütünleşme ve dayanışma anlayışını hâkim kılmak olacağına, ekibim ve şahsım adına söz veriyorum.” diye ifade etti.

TRABZON’DA BİRİNCİ OLACAĞIZ

Trabzon’da partiyi birinci yapacağını açıklayan Hacısalihoğlu, “Laf değil, iş üreteceğimize söz veriyorum.Canlı, diri ve çalışkan bir örgüt yapısı oluşturacağımıza söz veriyorum.Hiçbir bahaneye sığınmayacağımıza, her sorunun çözümü için uğraşacağımıza söz veriyorum.Hesap soran değil, hesap veren bir anlayışı hâkim kılacağımıza söz veriyorum.Kimseyi ötekileştirmeyeceğimize, herkesi kucaklayacağımıza söz veriyorum.Liyakat ve adaletten ayrılmayacağımıza söz veriyorum.Trabzon’da birinci parti olmak için çok çalışacağız. Bu uğurda yılmayacağız, yorulmayacağız, durmayacağız. Hep birlikte hedefe koşacağız. Çünkü biz; dinlenmemek üzere yola çıkan bir ekip olacağız…” şeklinde konuştu.

TEK LİSTE BİR TEMMENİ…

18 İlçe Başkanının tek aday deklerasyonu ile ilgili yaptığı açıklamaya ise Hacısalihoğlu, “18 ilçe başkanının yaptığı ortak deklarasyon niyettir. Saygıyla karşılıyorum. O süreç kendi içinde işleyecektir. O süreç benim burada ki basın açıklamamla alakalı değildir. Sürecin nasıl olgunlaşacağı zaman gösterecektir. Dolayasıyla ben adayım, gerekli çalışmaları yapıyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Ak PartiChpHacısalihoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.