Haydar Revi istifa edecek mi?

AK Parti'de Trabzon İl Başkanı Haydar Revi istifa edecek mi?

Son günlerde İl başkanlarının istifası ile gündeme gelen AK Parti’de İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon teşkilatında bir sorunun olmadığını dile getirdi.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

AK Parti’nin İl Başkanlarının ardı ardına istifa etmesiyle gözlerin çevrildiği Trabzon’da İl Başkanı Haydar Revi konuştu. Revi, Trabzon İl Teşkilatında bir sorunun olmadığını dile getirerek, “Trabzon AK Parti İl Teşkilatında bir sıkıntı yok. Çalışmalarımızı ilk günki heyecanla devam ettiriyoruz. Parti tüzüğümüze uygun şekilde çalışıyoruz görevimizin başındayız” dedi. 

HİZMET ARZUSU İLE… 

Revi, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Trabzon’da partimizin tüzüğü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol haritasında görevimizi sürdürüyoruz. Organize şemamızın gösterdiği şekilde herkes görevini yapmak durumunda. Bu şekilde çalışmalarımıza devam ederek, Trabzon’a hizmet etme arzusu ile ekibimle istişareli şekilde parti çalışmalarımıza devam ediyoruz” 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.