HDP’nin emniyet ile farklı derdi var

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin hükümete yönelik “Bekçilerin beline silah takıp mahallelerde terör estirecekler” açıklamalarına ateş püskürdü. Cora, “HDP, emniyet teşkilatımızı itibarsızlaştırmak istiyor.” dedi.  AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin hükümete yönelik “Bekçilerin beline silah takıp mahallelerde terör estirecekler” açıklamalarına ateş püskürdü. Cora, “Dünya tersine dönmüş PKK terörüne iki laf edemeyenler bekçilerin sokakları terörize edeceğini iddia ediyor ve tüm emniyet teşkilatını töhmet altında bırakıyor. Sokakları terörize edenler bekçiler değil çukur kazıp barikat kuranlardır. Güvenlik güçlerimizi emniyet mensuplarımızı itibarsızlaştırma çalışıyorlar” dedi.

“SOKAKLARI TERÖRİZE EDENLER  BARİKAT KURANLARDIR”

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin hükümete yönelik “Bekçilerin beline silah takıp mahallelerde terör estirecekler” açıklamaları büyük tepki topladı. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Milletvekili Cora, “Dünya tersine dönmüş PKK terörüne iki laf edemeyenler bekçilerin sokakları terörize edeceğini iddia ediyor ve tüm emniyet teşkilatını töhmet altında bırakıyor. Sokakları terörize edenler bekçiler değil çukur kazıp barikat kuranlardır. Bu kanundan rahatsız olsa olsa ancak PKK rahatsız olur. Yine onun siyasi uzantısı HDP rahatsız olurdu. Öyle de oldu. Sırtında kaleşnikof bulunanlara arka çıkanların milletin can ve mal güvenliğini koruyan emniyet mensubu bekçilerin silah taşımasından elbette rahatsız olacaktır.” diye konuştu. “KANUNLA VERİLMİŞ BİR YETKİDİR” Cora, “Bekçilerin silah taşıma yetkisi yeni bir durum yeni bir düzenleme değildir. Eskiden mevcut olan ve kanunla kendilerine verilmiş bir yetkidir. Ayrıca yeni kanun yapmıyoruz. Mevcut kanunda ek düzenlemeler getiriyoruz. Ayrıca onların isteği şudur.  Sokaklar başı boş olsun, hırsızlar, gaspçılar uyuşturucu tacirleri sokaklarda koş gezsin suç oranı artsın oradan hükümeti eleştirelim. Ne zaman ki suç oranları azaldı güvenlik güçlerimizi emniyet mensuplarımızı itibarsızlaştırma çalışıyorlar.” dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAk PartiHdp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105