"İBB Başkanı neden Rize'de miting yapar?"

Bakan Varank'tan sert çıkış! 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Rize'de miting yapmasını eleştirdi. Bakan Varank paylaşımında, "Zarar ettiği iddiasıyla öğrenci biletine bile zam yapan İETT'nin otobüsünü tâ Rize'ye neden yollar?" ifadelerini kullandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Karadeniz turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Varank, "İstanbul'un belediye başkanı, neden Rize'de miting yapar?" açıklamalarında bulundu.

İmamoğlu'nun neden partisinin logo ve otobüsünü kullanmadığını soran Varank, "Zarar ettiği iddiasıyla öğrenci biletine bile zam yapan İETT'nin otobüsünü kendisi için tâ Rizeye NEDEN yollar? diye soramayanlar Belediye hakkında neden yazdığımı soruyor" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105